Bamse på turné och världens starkaste man

Välkommen att följa med på den nyskrivna familjeföreställningen ”Bamse och världens starkaste man”. Det är en underhållande föreställning som åker på Sverigeturné under hösten 2017.

 

 

Från 195 kr
21/10
Saab Arena

Läs mer om evenemanget

I ”Bamse och världens starkaste man” följer vi Vargen som får ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelson, som dyker upp i rollen som sig själv. Skurkarna har stulit all Bamses dunder-honung och tror därför det är fritt fram att leka rövare i Småköping. Men Bamse är inte bara världens starkaste björn, han är också världens modigaste björn! Med hjälp av sina bästa kompisar Skalman och Lille Skutt bestämmer han sig för att ta sig an skurkarna!

 

Bamse och världens starkaste man är en spännande berättelse om vänskap och om att ärlighet alltid varar längst. Föreställningen är skriven av Peter Magnusson och musiken är komponerad av Martin Stenmarck.

 

Under 2016 fyllde Bamse 50 år och är fortfarande en av världens mest älskade björnar med flera dundersuccéer i bagaget, till exempel med filmen ”Bamse och Tjuvstaden” och nya ”Bamses värld” på Kolmården. Nu är Bamse aktuell igen med filmen ”Bamse och häxans dotter”.

 

Bamse på Turné besöker Karlstad, Malmö, Västerås, Linköping, Gävle, Halmstad, Göteborg och Jönköping.  
Se hela turnéplanen och läs mer på www.bamselive.se

 

Föreställningen varar i cirka en timme och alla talar svenska.
Efter föreställningen får du chans att träffa några av karaktärerna då vi anordnar en meet & greet, utan extra kostnad, i foajén. Denna pågår under en timme och vi kan i förväg inte lova att alla karaktärer är ute och minglar samtidigt.

 

Barn under två år går gratis och sitter då i medföljande vuxens knä under föreställningen.

Praktisk information

Insläpp: kl 16:00
Längd: ca 1 timma, ingen paus
Lokal: Saab Arena

 

Barn under två år går gratis och sitter då i medföljande vuxens knä under föreställningen.

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Pannkaksbuffé

Välkommen till Saab Arena och njut en härlig pannkaksbuffé innan ni ser föreställningen Bamse på turné och världens starkaste man.

Pannkaksbuffén dukas upp i VIP-baren

Drop-in från klockan 16.00. Betalning sker på plats. 

Pris 75kr per person

 


Gumpekullavägen 1
582 78 Linköping
info@visitlinkoping.se