Linköpings officiella besöksguide

Evenemang, inspiration, aktiviteter, nyheter & heta tips. Allt om Linköpings upplevelser hittar du helt enkelt här. Välkommen till Linköping!

 


Visit Linköping Tourist Center

Vi flyttar och öppnar upp Linköpings turistinformation på Linköping Konsert & Kongress den 24 oktober.

Anledningen är en vattenläcka på plats i lokalerna i S:t Larsparken som kräver en snabb och funktionell åtgärd med personalens och besökarens bästa för ögonen.

Onsdagen den 19 oktober höll Linköping Tourist Center öppet sin sista dag i S:t Larsparken för att sedan öppna upp igen den 24 oktober på Linköping Konsert & Kongress. Torsdagen den 20 oktober till och med söndagen den 23 oktober genomförs flytten, men turistinformationen finns som vanligt tillgänglig på telefon, visitlinkoping.se och sociala medier under dessa dagar.

Evenemangsbiljetter via Ticketmaster kan som vanligt köpas på Linköping Konsert & Kongress som har öppet ordinarie tider under dagarna. 

När vi öppnar upp med full kraft igen på Linköping Konsert & Kongress, erbjuder vi alla de tjänster som tidigare har erbjudits på plats i S:t Larsparken.

Utökade öppettider
Med en gemensam biljettkassa och turistinformation på Linköping Konsert & Kongress utökas öppettider på vardagar från 10-18 till 8-18. Lördagar håller fortsatt öppet mellan kl. 10-16.
 

Hela Linköping firar SM-guld!

5/11

Lördag 5 november kl 15:00 spelar Linköpings FC sin sista seriematch, mot Eskilstuna United. I samband med matchen kommer hela Linköping fira alla spelarna för sin fantastiska prestation under säsongen. Delta i festligheterna, kom och fira Linköpings FC på Linköping Arena.

Vi öppnar dörrarna till folkfesten redan klockan 14:00 och fortsätter firandet med prisutdelning och underhållning efter matchen.

Vi vill fira festen med dig!
Stångåstaden, Tekniska verken, Sankt Kors Fastigheter, Lejonfastigheter, Botrygg och Corren bjuder dig på entré till matchen.

Ta chansen - kom och fira guldspelarna i Linköpings FC.Du hämtar dina biljetter här:
Gränden lördag 29 oktober 11-14
Hämta dina biljetter och ta en bild med spelare från LFC.
Spelare finns på plats klockan 13-14.

Linköping Konsert & Kongress
Vardagar 8:00-18:00
Lördag 10-16

Correnhuset
Vardagar 8:00-17:00

Kundtjänst Dukaten (Nygatan 3)
Vardagar 8:00-16:00

Max 4 biljetter per person

Dante det brinner!

28/10

Följ med på en oförglömlig resa, ner i helvetes oanade djup. Fylld av eld, spänning och humor!


Search hotel in LinköpingPowered by

TAKET - Nyöppnat i Linköping!

TAKET – HUNGER, TÖRST & KÄRLEK

Taket är lika mycket en sprakande cocktailbar som ett livligt burgarhak - beläget i hjärtat av Linköping. 

Vår inspiration hämtar vi från en mängd mellanlandningar hos de bästa ställena i både Amerika och Skandinavien och inte allt för sällan spetsar vi gärna till det med en egen unik twist. Alltid i ständig strävan att hitta den perfekta balansen mellan riktigt goda burgare, fantastisk dryck och schysst häng. 

Skivmässan

29/10

Lördagen 29 oktober är det dax igen. Platsen, Valla folkhögskola, ligger alldeles intill Linköpings universitet. Öppettider: kl 11 - 16. Utställare från Tyskland, Danmark, Sverige och Östergötland.


Via känslor och med en otämjbar själ

Laleh förmedlar saker via känslor och det är lätt att urskilja henne från artistskaran. Med sin otämjbara energiska själ levererar hon rakt från sitt hjärta oavsett om låtarna är på svenska eller engelska. Hennes svenska låtar är och beskrivs ofta som lekfulla visor och Laleh erkänner sin stora beundran för Cornelis Vreeswijk som är en stor inspirationskälla.

Hon är definitivt en mångsysslare av rang. Sin debutplatta ”Laleh” släpptes 2005 och efter det har hon släppt ytterligare fyra album och agerat skådelspelerska i filmen Jalla! Jalla! I dag arbetar Laleh som producent och låtskrivare i USA för artister som Adam Lambert, Demi Lovato, och Ellie Goulding.

I september släpps även hennes nya album Kristaller och hon beger sig ut på en exklusiv men omfattande arenaturné i Sverige. Denna gång tillsammans med sitt popband och symfoniettan ”Modern Fantazias” under ledning av dirigenten och arrangören Hans Ek.

Tillsammans med över 30 musiker på scen kommer de bjuda på en helt unik genreöverskridande arenakonsert av både nya och klassiska låtar i helt unika versioner. Den 25 november får Linköping äran att uppleva Laleh i Saab Arena.


#none

Follow us!


Download your personal destination guide here

See what other visitors recommend in Linköping