Digga sommaren i Linköping!

Känner du? Känner du hur sommarpulsen har kommit till stan? Ett okontrollerbart sug för livekonserter och dans under bar himmel börjar smyga sig in i kroppen. Man kan känna musiken börja vibrera i Linköping. Man kan nästan ta på den. Snart är det dags: Digga sommaren i Linköping!

”Seven days a week, every minute of the day, Oh Who oh oh, Who oh oh”- näst intill! Tre härliga dagar rivstartar vi sommaren med på Stångebrofältet med Putte i Parken 15-17 juni! Vi kommer att ”Skaka rumpa” tillsammans och få gunget från Stångebro att kännas ända in till stan. Gratisfestivalen bjuder på många stora namn som bland annat The Sounds, Sean Banan, FO&O och många fler. Vi kan bekräfta att vår första ”Summer Love” helt är enkelt Putte i Parken!

Kanske får vi ”Dansa i regn” den 11 augusti? Dans och musik blir det garanterat när det är dags för Stångebro Here we go! att ta över gunget, och du får ”Dansa hur du vill”. Oavsett hur du dansar och väder, blir det en helgrym kväll med Movits, Maxida Märak & Erik Lundin. Ypperst tillfälle för alla hemvändare att ta sig ut till Stångebrofältet och till er säger vi som Erik Lundin: ”Välkommen hem”.

Dagen därpå, den 12 augusti, när du är ”På Promenad Genom Stad”, kan du promenera vidare till Stångebrofältet där Per Gessle bjuder in till en oförglömlig kväll med låtar från hans magiska karriär. Det kommer garanterat bli En vacker kväll.
 
Sommarens sista festivalgung den 19 augusti kommer att få ”Hela huset” att välta- eller i alla fall hela Stångebro- i Let´s spend the night togheter. Så lämna ingen ”Blue And Alone”. Ta med alla dina vänner och var med och tacka av en underbar sommar på Stångebrofältet! Så ”Kom över nu”, och digga tillsammans med Veronica Maggio, Weeping Willows och Hurula.