Lars Winnerbäck

I sommar ger sig Lars Winnerbäck ut på en omfattande skandinavisk sommarturné med band och stor scenproduktion. Turnén tar sin början i hemstaden Linköping 29 juni och avslutas två månader senare i Stockholm.

595 kr
29/06
Linköping Arena

Läs mer om evenemanget

Lars Winnerbäck ger sig ut på skandinavisk sommarturné med start i Linköping. I kontrast till den senaste tidens avskalade format handlar det i sommar om en stor produktion. Fredag 29 juni är det turnépremiär på Linköping Arena. 
I oktober var det biopremiär för filmen Winnerbäck - Ett slags liv. Filmen skildrade hans 20 år som artist och tog oss närmare honom än någonsin. Den sammanfattade en musikalisk karriär, men framförallt gav den en inblick i en komplex människa vars svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor. 


Nu är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Lars Winnerbäck när han i sommar ger sig ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. Vintern 2016/2017 gjorde han en rad avskalade framträdanden på konserthus runt om i Skandinavien. Men till sommaren är det åter dags att turnera med band och stor scenproduktion och turnén har sin början i hemstaden Linköping den 29 juni. 


I augusti 2016 var Lars Winnerbäcks konsert den allra första på Linköping Arena och nu ser vi fram emot ännu en magisk sommarkonsert på arenan. 


- Vi är mycket glada att Lars Winnerbäck valt att ha sin turnépremiär i Linköping. En perfekt start på sommaren, helgen efter midsommar. Vi är många som minns den fantastiska augustikvällen 2016 när Winnerbäck spelade på Linköping Arena. Samma känsla tar vi med oss in i planeringen inför sommarens höjdpunkt den 29 juni, säger Claes Lauritsen, projektledare på Visit Linköping & Co. 
 

Special guest: Lisa Ekdahl

Praktisk information

Insläpp kl. 17:00
Lisa Ekdahl ca kl. 19:00
Lars Winnerbäck ca kl. 21:00

Åldersgräns: 13 år


Norrköpingsvägen
582 78 Linköping
info@visitlinkoping.se