Café

Välkända caféer, ett kulturkafé, eller varför inte avnjuta en kopp kaffe i en gammal kyrka? Möjligheter är många beroende på vad just du söker. 

Ammos Café & Crêperie

Vi erbjuder våra kunder allt från crêpes till Illy kaffe, färska juicer, smoothies, grekiska pajer mm. En liten bit av Grekland har plötsligt slagit sig ner i Linköping.
 

Babettes Kafferi

I augusti 2011 slog vi upp portarna för Babettes kafferi, ett kulturkafé i Linköping. Vi som drar igång detta är Lydia, Erika och Christina. Vår vision är att skapa en levande mötesplats med kultur och fantastiskt kaffe (med tillbehör?) i Linköping.
 

Berget Café & Tehus

Välkommen till Café Berget, i mysigt gammaldags miljö. Låt tiden stanna en stund.


 

Boställets Vedugnsbageri

Välkommen till Boställets Vedugnsbageri

Här kan du fika i vårt mysiga café eller utomhus om vädret tillåter och äta en lättare lunch. Vi bakar goda och vackra bröd med knaprig yta och gott inkråm men även bullar och något annat gott till fikat. Brödet gräddas i vår unika vedugn vilket ger en särskilt god skorpa med riktigt mycket smak. Vi erbjuder smörgåsar som du själv gör av vårt goda bröd eller så kan du välja en färdigkomponerad macka och vi serverar alltid soppa gjord på säsongens grönsaker.

Café Belvederen

Belvederen byggdes år 1881 som utsiktstorn på Kjettilberget, Linköpings näst högsta belägna punkt, vars historia sträcker sig långt tillbaka i tiden. Under 1900-talet var Belvederen en populär mötesplats för flanerande Linköpingsbor. Och än idag erbjuder Belvederen fortfarande en upplevelse utöver det vanliga. Här kan man ta en fika eller lunch och samtidigt njuta av den fantastiska utsikten över Linköping och Roxen. Det är även en perfekt festlokal för privata sällskap samt för mindre företag.
 

Café Chocolat

Välkommen till vår chocolateria. Vi erbjuder choklad och kaffe av högsta kvalitet. 
Vi har en mysig servering där du kan avnjuta en god kopp varm choklad eller varför inte en surdegstoast och en Cappucino gjord av kärlek av våra duktiga baristor. 
Vårt motto är att alla som kommer till oss ska bli varmt bemötta. 

Café Gränden

Restaurang och café i Galleria Gränden på övre plan, med servering av lättlunch.
  

Espresso House Linköping C

Till Espresso House kommer alla sorters människor för att njuta en god kopp kaffe i en skön miljö. Det är troligtvis den kombinationen som gjort Espresso House till en av de snabbast växande kaffekedjorna i Europa.

På Espresso House finns en mängd olika varma drycker, kalla drycker och goda bakverk att välja bland. Om du är lite mer hungrig finns även matigare alternativ så som sallader och varma och kalla mackor.

I Linköping finns Espresso House idag på fyra olika platser; Linköping Centralstation, Nygatan (Trädgårdstorget), Stora Torget och på Ikano-huset i Tornby.

Välkommen!