Asien

Det asiatiska köket innehåller många olika matkulturer med stor variation. Här kittlas dina smaklökar av koriander, ingefära, citrongräs, chili och spännande kryddblandningar.

Ghingis

Mongolisk restaurang, även med avhämtning. Lunchmeny med bland annat buffé. På kvällen serveras tag-själv-buffé där kocken lagar maten medan gästen ser på. Fullständiga rättigheter.

Hey Lucy

 

Vem är Lucy? Hon är både sofistikerad och vågad, med en passion för utsökt mat och inspirerande cocktails. Nu kommer hon att låta dig smaka hennes hemliga asiatiska recept, samlade under en livstid av resor. Säg hej till Lucy! Kom och utforska Lucy passion för autentiska asiatiska smaker och ingredienser. Hon kommer att ta dig på en vild resa av aromer, färska örter och kryddor. Här får du uppleva en extraordinär innovativ fusion av mat, i en atmosfär som kombinerar gammalt och nytt. En restaurang som inte liknar något du tidigare sett. Det är imperial, funky, extravagant, atmosfäriskt och pulserande - allt på en gång.

Little Tokyo

Japansk restaurang som serverar sushi, dumplings, nudlar, nudelsoppa mm. 

Ming Express

Hos oss kan ni njuta av en välsmakande måltid i en lugn och avslappnande miljö. Vi har ett stort antal olika spännande rätter gjorda på högkvalitativa råvaror som ni kan välja bland. Beroende på när på dagen ni kommer serverar vi även bufféer där ni kan äta precis hur mycket ni själva orkar. Vill ni bara beställa för avhämtning går givetvis även det alldeles utmärkt. Oavsett vad ni väljer är vår ambition att ni alltid ska trivas hos oss.

Välkomna!

Ming Palace

Hos oss kan ni inta en välsmakande kinesisk måltid i en lugn och avslappnande miljö. Vi har ett stort antal olika spännande rätter gjorda på högkvalitativa råvaror som ni kan välja på. Beroende på när ni kommer på dagen serverar vi även bufféer där ni kan äta precis hur mycket ni själv orkar. Vill ni bara beställa för avhämtning så går givetvis även det alldeles utmärkt. Oavsett vad ni väljer är vår ambition att ni alltid ska trivas hos oss. Restaurangen har fullständiga rättigheter.
 

Nangs Kitchen

Här finner ni rätter smaksatta men lime blad, Thai basilika och andra spännande kryddor som kommer direkt från Thailand. Kombinationen av Nangs klassiska utbildning i det thailändska köket med känslan för de thailändska kryddorna i tillsammans med våra fina svenska råvaror ger er som gäst en spännande matupplevelse.
 

ShinNori

Sushibar även lunch och avhämtning. Maten har alltid präglats av kvalité och den klassiska smaken i det japanska köket. Det är idag ett starkt kännetecken och grund som restaurangen står på. Yakiniku betyder ”grillat kött” på japanska. Yakiniku är mycket populärt i Japan och vi är glada över att kunna erbjuda det hos oss. Vid de specialdesignade borden kan du själv tillaga det marinerade köttet och avnjuta det direkt från bordet.

Sol & Ris

Hälsosam vietnamesisk och thailändsk mat.
 

Sushi Yama

Sushi Yama ligger på Stora Torget, mitt i centrala Linköping. Underbar sushi och en stilren atmosfär, i ett levande Linköping.

Välkommen!

Wokaway

Thai fastfood. "Så nära Thailand du kan komma" Wok Away är lunchrestaurangen mitt i centrala Linköping där maten influeras av den asiatiska kulturen. Grytor, soppor, friterat, wokat och nudelrätter.

Yellow Fellow

Res till Asien och lämna passet hemma! Yellow Fellow ger dig biljetten till en asiatisk smakupplevelse utan en enda flygmil.

Börja kvällen i vår beachbar, dela en bucket med dina vänner och plocka in en Street Food Mix. Strandmusiken i bakgrunden blandas med syrsornas sång och ljudet av en mild havsbris, sorlet stiger i takt med att solen sjunker och inte ens monsunregnet som plötsligt drar in kan förta den varma stämningen.

När ni känner er redo för middag bjuder vi er att slå er ned och fortsätta kvällen i en bungalow eller long-tail. Där står bordet dukat för en kväll som kommer att ge dig och dina fem sinnen en oförglömlig vistelse!  

You happy - We happy!

Yogi

Indisk restaurang & bar. Husmanskost, indiska rätter och vegetariska rätter.