Brunch

Den kan se ut lite hur som helst! Måltiden som är mellan frukost och lunch, just den där härliga brunchen innehåller juicer, smoothies, smårätter, varma rätter, nybakt bröd, pannkakor - ja lite av varje. Som gjort för förmiddagsmys för dig och dina vänner eller familj.

Babettes Kafferi

Vi serverar brunch första lördagen varje månad (undantag om den infaller på helgdag). Ibland utifrån ett specifikt tema, håll utkik på vår förstasida! Tid: 10-13. Pris: 225 kr (barnpris 10kr/år). Vi har vissa bokningsbara bord men det går också bra att bara dyka upp, då är det först till kvarn som gäller! Hör av dig på 013-125500 vid frågor.
 

Cioccolata

Varför inte unna sig det lilla extra och starta helgen hos oss?

Varje lördag och söndag mellan kl.11.00-14.00 dukar vi upp vår populära brunchbuffé. På bordet hittar ni allt från nybakat bröd till fräscha sallader, nypressad juice, sötpaj, äggröra, bacon ,pannkakor, hemmagjord pizza, buffalowings mm.

Köp till valfri kaffe för endast 20 kr.

Välkomna!

 

New York Legends

Varje söndag serveras en underbar frukostlunch med bl a Revbenspjäll, korv, äggröra, köttbullar potatis, bacon hembakat bröd och dessert mm. Även kaffe och måltidsdryck ingår.

 

Restaurang Von Dufva

Von Dufva - stora smakupplevelser i en skön atmosfär.

Välkomna på nydanande och lyxig brunch på Manhattan-vis på helgerna, härlig grillbuffé på vår innergård i sommar eller bara en riktigt god lunch. Vi fixar även maten till din tillställning, komponera själv eller välj något av våra cateringpaket – Bondens buffé, Svenska smaker, Jägarens buffé eller I skogens tecken.
Vi gör mer än att bara laga mat – vi vill skapa smakupplevelser. För att försäkra oss om att maten alltid håller högsta kvalitet använder vi närproducerade och fräscha råvaror och tillagar allt från grunden. För vi är en restaurang som håller hög klass i allt vi gör – utan att vara fina i kanten. Restaurang von Dufva drivs av Linköpings Stadsmission. Hos oss arbetar medarbetare och arbetstränande sida vid sida vilket bidrar till att människor integreras i samhälle och arbetsliv. När du äter hos oss hjälper du många till ett bättre liv.

 

Texas Longhorn

På lördagar och söndagar serveras brunch på Texas Longhorn. Välj din egen favorit från vår härliga brunchmeny.

Välkommen!