Pub & Bar

Puben - ditt andra vardagsrum som är fyllt av människor, god öl, en bit mat och kanske genomsyras den av sport i varje hörn. Blandningen, bruset och den en varm stämningen gör puben lite gemytligare, ombonad. 

55an Pub och Restaurang - Pub och Bar

Restaurang och pub där många utav stadens studenter träffas. Dess centrala läge, mitt på krogstråket, och med billiga priser är det en given träffpunkt för många. Välkommen du också!
 

Backen

Nu har vi smugit igång Backen. Vi är två sociala ölentusiaster som erbjuder ett gemytligt ölcafé och välkomnar alla som är intresserade av skönt häng.

BAR BQ

Välkommen in i vår varmt inredda matsal och till en smakresa som startar med svensk husmanskost, medelhavsinpirerad tapas/antipasti/meze-meny och slutar med en grillmeny med rötter i det svenska, sydeuropeiska och amerikanska grillköket. I vår bar finner du mer än 40 olika whisky och över 100 sorters öl från 20 länder, dessutom finner du ett stort utbud av bitter och andra "spiritus" av alla de slag.
 

BK Living room

Restaurang, pub och nattklubb. Stort utbud av viner och ett Vinotek där du själv kan välja vin.
 

De Klomp

De Klomp är en holländsk Bruinkrog på svenskt vis. Här väljer du ur ett av Sveriges största utbud av öl, riktig cider och alkoholfria drycker. Här sätter vi god mat och dryck i fokus och lagar stolt vår mat från grunden på ekologiska och närproducerade råvaror efter tillgång. Vårt kött köper vi från gårdar i södra Östergötland. Under säsong erbjuder vi tre sorters härliga Moules Frites! Varje lördag har vi öppen ölprovning! Aktuellt tema och tid presenterar vi på vår hemsida och på facebook.
 

Hamlet

En klassisk engelsk pub, som är lika spännande vid varje besök, då inredningen är så annorlunda. Miljön inspirerar till njutning och här kan man verkligen botanisera mellan olika ölsorter. Maten håller bra kvalitet både när det gäller lunch - mycket svensk husmanskost - och middag, med mycket grillat. Här är det ofta fullt och stämningen i topp.

Välkomna!
 

Harrys

Njut av våra härliga menyer. Vi serverar allt från enkel pubmeny till 3-rätters menyer. Vi har även ett stort utbud av stenugnsbakade pizzor. Vi erbjuder även buffér med amerikansk mat, medelhavsmat, tacos och italiensk mat. Vi har två restauranger till vägg i vägg med Harrys; BK Living Room och Riva.
 

Malt och Humle

Malt & Humle kretsar, precis som namnet antyder, kring öl. Eller snarare, vår stora kärlek till hantverksproducerad kvalitetsöl. 

Vi fascineras av hur man med bara fyra enkla ingredienser – malt, humle, jäst och vatten – kan skapa en så mångfacetterad och komplex dryck som, en 7000-årig historia till trots, ständigt fortsätter att utvecklas i ett rasande tempo. 

Intresset för hantverksöl har aldrig varit större och ingen är gladare än vi. Det är helt enkelt en fantastisk tid att vara ölentusiast.

Pitcher's

Att äta på Pitcher's ska mer likna ett besök på en bra restaurang än en "sunkig" pub. Vi ställer höga krav på råvaror, tillagning och uppläggning. Menyn består av klassiska pubrätter med finess.Specialiteten är Pitcher's Gourmet Burgers där varje pub erbjuder ett 10-tal olika hamburgare med variation döpta efter kända golfprofiler. Pitcher?s ska erbjuda det bästa sortimentet av Single Malt Whisky. Ölutbudet är omfattande med flask- och fatöl från hela världen. Pitchers skall karakteriseras för hög kvalitet snarare än lågt pris.

Öppettider:
Mån-tors: 15-sent
Fredag: 15-03
Lördag: 12-03
Söndag: 12-sent
 

 

Queens

På lunchen: husmanskostbuffé, på kvällen: a la carte, på natten: nattklubb. Biljard, dart, uteservering.