Ballpoint Paintball

Vill du spela paintball? Då har du kommit rätt.

Vi har allt som behövs:

    De bästa prylarna i flera olika nivåer
    Ett suveränt ställe att spela på
    Lagom mycket hjälp

Vill ni ha en smidig paketlösning för företaget, festen eller möhippan/svensexan? Låt oss arrangera ett spel med er. Vår specialité är effektiva turneringsspel med upp till 42 deltagare per grupp.

Vill ni hyra med utrustningen hem för att spela på egen hand? Inga problem. Vi har allt som behövs för att hålla spelet igång.

Ingenstans att spela, men klarar er själva? Låna vår bana i Linköping i gott sällskap med alla andra lokala paintballföreningarna.

Har redan allt, men behöver boll/luft? Det fixar vi.

Nu och då ordnar vi s.k. “walkons”, när man vill hänga på när vi spelar.
 

Beach Arena

På Beach Arena finns något för alla! Testa Padeltennis –blandning mellan squash och tennis, spela beachvolleyboll, zumba på sand, 5-kamp, företagsevent, möhippa/svensexa, barnkalas, fester, konferens i sanden m.m.

Vi erbjuder allt från det lilla till det stora! Vi har satsat på ett kraftfullt ljudsystem och en flexibel scen som kan rymma allt från en soloartist till kören eller storbandet. Bokning av gruppträning och beachplan görs via vår hemsida. Följ oss gärna på sociala medier för att inte missa våra erbjudanden, tjejkvällar och andra event!

 

Bowlinghallen

Välkommen till Sporthallens Bowling! Här kan alla bowla. Ingen är för gammal och ingen är för ung - samla familjen och vännerna och boka en bana.

Escapehouse

Rymningsspel
Samla ditt lag och låt er låsas in hos oss. Ni kommer behöva samla alla era förmågor, samarbeta och kämpa mot klockan för att nå friheten innan timmen har gått..

Tävla i de parallella fängelsecellerna från den forna sovjettiden, eller låt er stängas in i PerpetuaLifes burar i det underjordiska labbet för den svarta organmarknaden.

Våra lokaler finns under centrala Linköping.

Fun skate park

Åk in till skateparken via gång- och cykelbanorna i parkstråket eller kom hit från Ekholmsskolan.  I utomhusparken finns bumps, trappor, banks, gaps, rails och ledges av betong och stålrör. Parken är alltid öppen och på kvällar och nätter sätts strålkastarna igång. Åkningen är gratis, så ta med eller låna skateboard, inlines eller det du vill åka. Kom också hit  för att hänga och se personer i olika åldrar åka och öva nya trix.

 

Hangaren Hot Sport Center

Hangaren Hot Sport Center är ett allaktivitetshus som bjuder på skatehall, klättervägg och diverse andra aktiviteter. Skatehallen består av diverse funboxar, ledgar, curbs, banks, quarterpipes och generationgap mm. En stor miniramps bowl finns också. Man kan hyra hallen för sig själv utanför deras ordinarie öppetider. Alltså från kl 20:00 till 12:00 dagen efter. Detta tar Hangaren ut en avgift för på 1500:-, varav 500:- är en deposition som man får tillbaks om man t.ex inte haft sönder något. Hyr man stället över natten så får man tillgång till personalrum med micro, biljardbord, soffor och storbildstv mm.

Ispalatset

Ispalatset i Linköping AB är ett av LHC helägt aktiebolag. Bolaget har Kultur- och fritidsnämndens uppdrag att driva Stångebro Sportfält och Saab Arena.

Stångebro sportfält
Stångebro Sportfält är beläget öster om Stångån vid Tullbron. Här finns tre ishallar, konstfrusen bandybana, sex konstbevattnade fotbollsplaner, basebollplan samt lokaler för fäktning, brottning och styrketräning. RacketCentrum i anslutning till Stångebrohallen medger möjlighet till tennis, badminton och squash och drivs av Linköpings Tennisklubb tel 013-12 18 58. Stångebrohallen används förutom av issporterna för evenemang och utställningar.

Linköping fallskärmsklubb

Hoppa fallskärm med oss! Fastspänd vid en erfaren tandempilot hoppar du ut från 4000 meters höjd, faller fritt i cirka 50 sekunder ned till 1500 meter där tandempiloten drar fallskärmen.

Därefter följer en 5-7 minuter lång fallskärmsfärd ner till marken. Det enda du behöver göra är att njuta av upplevelsen och utsikten...

Att hoppa tandem är en oförglömlig upplevelse att göra själv eller ge bort. Köp ett presentkort eller maila och anmäl ditt intresse för ett tandemhopp hos oss.

Linköpings Discgolf

Ta chansen och prova på sporten discgolf! Det är en enkel och trevlig sport för alla åldrar. Det enda som krävs är en frisbee, eller disc som det kallas. Det finns flera banor i och runt Linköping.

Stångebro Discgolfbana är en nybörjarvänlig 9-hålsbana belägen i parkområdet bredvid Saab Arena i centrala Linköping. I Rydskogen finns en vacker och utmanande skogsbana med 18 hål. Det finns även en 9-hålsbana i slottsparken i Bjärka Säby där du samtidigt kan passa på att fika i slottets trevliga café och besöka fornhemmet med sina mäktiga ekar. Vidare finns en 12-hålsbana med ganska korta hål vid Olstorps motionscentrum i Ljungsbro.

För mer info besök gärna vår hemsida via länken nedan.

Linköpings Höghöjdsbana

Njut av en spännande och utmanande frilufts- och äventyrsupplevelse i naturskön miljö.
Banorna på Linköpings Höghöjdsbana är i full gång. Missa inte möjligheten att uppleva ett häftigt äventyr!

Linköpings långfärdsskridskoklubb

Välkommen till Linköpings långfärdskridskoklubb, LLK, Sveriges största klubb med enbart skridskoåkning på programmet. Vi åker normalt i Östergötland, ett helt fantastiskt långfärdsskridskolandskap som varje säsong erbjuder underbara långfärdsskridskomöjligheter. Långfärdsskridskoåkning är klubbens huvudintresse men vi är även aktiva inom rullskridskoåkning som ett bra komplement till skridskoåkning på is.

Telefon för intalande av israpporter 013-153857.
Ordförande Anders Norr, 013-413 31.
 

Linköpings Paintball

Tävla och ha roligt med företaget, kompisgänget, möhippan eller svensexan. Vi har nu ett stort urval av spännande aktiviteter och spel! Vår äventyrsanläggning innefattar paintballarena, läktare, grillplats och parkering. Allt med bra förbindelse till Linköping C. Givetvis kan vi också erbjuda mobila evenemang.