Landeryds Golfbana, Landeryds Golfklubb

Landeryds GK - Norra Banan & Södra Banan är en av Sveriges mest kompletta anläggningar som erbjuder kvalitet, upplevelse och tillgänglighet!

Välj mellan två natursköna 18-hålsbanor. Norra Banan och Södra Banan, båda med varierande karaktär. Det finns även en 9-håls korthålsbana där du kan vässa det korta spelet. På anläggningen finns även restaurang och en shop.

 

Linköping Golfklubb

Belägen praktiskt taget mitt i Linköping, men ändå avskilt i en oas av lugn och grönska. En naturskön anläggning med fokus på den totala golfupplevelsen. I centrum står en klassisk parkbana. Både givande och utslagsgivande med sina varierande ”utmaningar” över 18 hål. Runt om finns allt det du behöver för att prestera väl och trivas. Allt från driving range med inbyggda lektionsbås och utslagsplatser under tak till shop och erfarna instruktörer. Dessutom, och naturligtvis, ett välkomnande klubbhus och en restaurang med höglassig service och meny.
 

 

Vårdsbergs Golfklubb

Vårdsbergs Golfklubb är öppen för spel från soluppgång tills mörkret faller på. Alla tider bokas och ankomstregistrering/betalning sker i terminalen i foajén i klubbhuset. Växlingsmaskin och varumaskin finns på samma ställe. Rangen har öppet dygnet runt.

Välkomna att ringa på 013-590 82 om du har några frågor.
 

 

Vreta Kloster Golfklubb

Välkommen till en golfklubb med ett anrikt klubbhus som ursprungligen är byggt som sädesmagasin. Vi finns drygt en mil norr om Linköping i utkanten av Ljungsbro. Vi erbjuder 27 underbara golfhål, en 6-håls korthålsbana samt putt/chippningsgreen. De första 18 hålen öppnades 1990 och är par 72. Banan är en spännande utmaning för både medelgolfaren och låghandicapparen.

Välkomna!