Eggebybergs islandshästar

Rid shettis eller islandshäst i en lugn och hemtrevlig miljö. Samla kompisarna och kom hit och rid, grilla, bada vedeldad badtunna, mm! Vi hjälps åt att ordna ett trevlig upplevelse och förhoppningsvis några oförglömliga timmar.
 

 

Heda Ridklubb

Ridskola, privatlektioner, nybörjarkurser, träningsläger m.m.
 

Lindmåla Islandshästar

Lindmåla Islandshästar ligger vid Brokind, ca 2 mil söder om Linköping, i det vackra eklandskapet vid sjön Rengen.Vi anordnar ridläger, kurser, långritter, träningshelger samt tant- och gubbkurser.
 

Sjöberga Islandshästgård

Islandshästgård med turridningar och stuguthyrning, samt bo med häst. Ett charmigt boende på semestern eller för besöket i Östergötland för upp till 8 personer. Lilla Sjöberga ligger med ett lugnt och enskilt läge vackert i skogskanten ett par stenkast från Ekenäs slott i Linköping. Stugan ligger bara ett hundratal meter från huvudgården på Sjöberga Islandshästgård.

För barnfamiljen en bra utgångspunkt för dagsutflykter till Kolmården och Astrid Lindgrens Värld. Stugan (67 kvadratmeter) uthyres för självhushåll och 5 ordinarie sängplatser (alla golvsängar - inga våningssängar) samt upp till 3 extrabäddsplatser. Lakan/sängkläder medtages alternativt hyres mot tillägg. Lilla Sjöberga har alla bekvämligheter med indraget varmt och kallt vatten, fast värmesystem, toalett (WC), dusch, stort bondkök med kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, kylskåp, frys, micro, elspis och vedspis, vardagsrum med TV, video och rörspis.

Öppen för uthyrning året runt. Det finns även rum att hyra och boende i husvagn. Boende med häst. Ta med egen häst eller hyr den på plats.
 

Stenholmen Islandshästcenter

På en av Sveriges största islandshästgårdar kan du rida helgkurser, privatlektioner och sommarläger. Dessutom vi flera olika fina uteritter av varierande längd. ( 1,5 timmes till 2,5 timmes samt heldagsturer ) Vi har under drygt 20 års tid erbjudet våra gäster härliga upplevelser med Islandshäst. På gården finns också Gerstorps gårdshotell som erbjuder boende i fina tvåbäddsrum i nyrenoverade "fölstallet".