Galleri Magnifiket, Missionskyrkan

Åtta gånger varje år förändras Missionskyrkans övervåning. Då byter väggarna skepnad, och alla besökare möts av nya bilder, nya uttryckssätt. Att vila ögonen på. Fundera över. Känna sig lycklig av. Eller rycka på axlarna åt. Bli berörd, helt enkelt. Arrangeras tillsammans med Studieförbundet BILDA.

Galleri R

Galleri R har 6-8 utställningar per år med både svenska och internationella konstnärer som visar upp sitt måleri, akvareller, skulpturer, glas och grafik. Vi finns i centrala Linköping, på Ågatan 25. Välkomna!

Galleri Sander i Linköping AB

Galleri Sander har funnits i Linköping i närmare 10 år och är baserat på ett mångårigt, genuint konstintresse. Tanken var från början att skapa en mötesplats för givande konstupplevelser. Vi vill locka besökare från den breda allmänheten och förmedla olika konststilar. Vi genomför 10-12 separatutställningar per år. Vår kundkrets består av privatpersoner, företag och konstföreningar.

Vi inriktar oss främst på att visa svensk konst men har även internationell konst i sortimentet. Vi visar måleri, grafik, foto, skulptur, glas och keramik och arbetar både med nya och väletablerade konstnärer.

Vi utför även inramningar i egen verkstad och vi har även en utställningslokal i Norrköping.
 

Galleri Vända Sida

Välkommen till konstgalleriet Galleri Vända Sida, som är inrymt i Linköpings stadsbibliotek.
 

Galleri Vreta Kloster

Galleri Vreta kloster är ett nytt galleri i Linköpings kommun. Det ligger en mil norr om staden, vid Göta Kanal. Åt ena hållet har vi Vreta klosterruin och den medeltida kyrkan, och åt det andra ligger samhället Berg med sina många slussar.
 

 

Passagen

Konsthallen vid Stora torget arrangerar sju utställningar per år med inriktning på samtidskonstens alla olika uttrycksformer. Seminarier, offentliga samtal och gruppvisningar ingår i som en naturlig del i vår verksamhet. Dessutom arrangeras offentliga kvällar med föreläsningar, ung musik live, installationer, events mm. Gratis inträde.