Harrys

Njut av våra härliga menyer. Vi serverar allt från enkel pubmeny till 3-rätters menyer. Vi har även ett stort utbud av stenugnsbakade pizzor. Vi erbjuder även buffér med amerikansk mat, medelhavsmat, tacos och italiensk mat. Vi har två restauranger till vägg i vägg med Harrys; BK Living Room och Riva.
 

Platå

På Platå erbjuder vi stora som små sällskap möjlighet att avnjuta god mat & dryck i stora och luftiga lokaler belägna i centrala Linköping. Vi har komponerat vår meny med omsorg för att erbjuda våra gäster en fin matupplevelse. Självklart ser vi till att ni även får den service ni förtjänar. Vår ambition är att ni ska få en trevlig totalkänsla som ni tar med er och med nöjdhet berättar för era bekanta. Amerikansk meny med kända maträtter så som Hot Chicken wings, Ceasarsallad, Western Pecanpaj.

Tveka inte att besöka oss. Ni är hjärtligt välkomna.
 

Restaurang L'Orient

Restaurang L'orient, Linköpings kanske mest clubtäta uteställe. Här trängs salsa, tango, synth, rock, RnB & HipHop, reggae, blues och mycket annat innanför den karakteristiska jätteporten. Här hittar du både lokala och kända artister och dj's. Menyn består av orientalisk mat och specialmeny från Mellanöstern.
 

Sliver

Sliver har stil. Inredning och design, såväl som drinkar och dj:s håller hög klass. En kväll på Sliver är himmelriket för nöjeslystna.