Götas Café & Äventyrsgolf

Till den plats som många betraktar som en av Göta Kanals främsta turistpärlor kommer årligen hundratusentals tillresta Linköpingsbor och fritidsresenärer från hela världen. Rekreationsområdet kring Karl Johans slusstrappa och båtlivet i Berg är omtyckt tack vare att platsen har närheten till allt. Här finns såväl bad- och fiskevatten som storslagen grönska, livsmedelsaffär och restaurang.

På kort cykelavstånd och med goda bussförbindelser till storstaden Linköping hittar du dessutom ett brett utbud av kultur, nöjen och shopping. Bygden andas historia, där den över sjuhundra år gamla klosterkyrkan i Vreta Kloster och Baltzar von Platens livsverk Göta Kanal står i centrum, och vid platsen kring hamnbassängen finns möjlighet att aktivera sig med äventyrsgolf, caféer, avslappning och nöjen, allt med boendet i direkt anslutning, antingen som gäst vid vårt STF-anslutna vandrarhem eller som tillrest med husbil och som husvagnsresenär.

Kom och prova vår Äventyrsgolfbana intill Göta Kanal med vackert blomsterarrangemang 
Sommaren 2010 anlades den nya äventyrsgolfbanan vid kanalmagasinet Götas Café efter att den tidigare minigolfanläggningen på samma plats fått stryka på foten. Idag finns här en toppmodern och arkitektritad anläggning med det omgivande slussområdet som tema.

Öppettider 2017:
April - september helger 11-18

29 april – 14 maj kl 10.00-18.00.
15 maj – 4 juni kl 08.00-19.00.
5 juni – 25 juni kl 08.00-21.00.
26 juni – 13 augusti kl 08.00-22.00.
14 augusti – 27 augusti kl 08.00-21.00
28 augusti – 10 september kl 10.00-18.00

April och september har vi vid bra väder öppet lördag-söndag kl 11.00-18.00.
Helgdagar har vi alltid öppet.
Obs! Vid dåligt väder kan vi stänga tidigare.
VandrarhemMet är öppet året om.

Götas Café
Ett litet stenkast från Göta Kanal hittar Du Götas Café som väl får betraktas som hjärtat av den helhet som besökaren möts av i Berg. Personlig service och ett bra urval av kaffe och thé, kalla drycker samt godis och bakverk, såsom bullar och wienerbröd från lokala bagerier, kännetecknar Götas Café.

Ställplatser med kanonläge vid Bergs slussar och Göta kanal
Mitt framför hamnbassängen i hjärtat av Bergs Slussar har vi 25 ställplatser på gräs för husvagnar och husbilar. För att komma hit svänger man av E4:an vid Linköping mot Bergs Slussar / Göta kanal. Det finns skyltat redan på E4:an. När man svängt av E4:an är det sedan ca 6 km till Berg. När man väl är framme i Berg, åker man in någon kilometer in i samhället och svänger ner till höger precis innan bron.

Öppettider, avgifter och service
SEK 185:- / dygn. Öppet april till september Toalett samt dusch med varmvatten. Vattenpåfyllning, latrintömning, grillmöjlighet, tvättstuga.


Oskars slussar 2
Linköping