Information & tips

Information 
Har du frågor eller undrar något som rör Linköpings Stadsfest går du till vår turistinformation på Linköping Konsert & Kongress. De kan svara på alla dina frågor! Det finns även information här på hemsidan och i våra sociala medier.

Säkerhetsinformation:
För allas säkerhet och trivsel förbehåller sig arrangörerna rätten att stänga av ingångarna om vi bedömer att trängseln blir för stor.

Likaså är det en del saker som man inte får ta med sig till konsertplatserna.
Det är ej tillåtet att ta med paraplyer, stolar, flaskor (glas eller plast), husdjur, fyrverkerier, inspelningsutrustning eller någon form av vapen eller tillhyggen som kan skada någon annan. Det är inte heller tillåtet att ta med alkoholhaltiga drycker.

Förtäring på Borggården är inte tillåten.

Under konserterna på Borggården kommer i år extra många publikvärdar röra sig runt i publikhavet för att öka tryggheten för dig som besökare. 

Tänk som målsman på att barn ska ha någon form av hörselskydd. Öronproppar kommer att finnas tillgängliga på konsertområdena.

Vi hoppas att ni alla skall ha förståelse för detta och hoppas att ni alla får en trevlig upplevelse på Linköpings Stadsfest.Här kommer några tips för att din festivalupplevelse ska bli ännu bättre:

Tips 1 
Håll ordning på handväska och plånbok. 
Se upp för ficktjuvar.

Tips 2
Bestäm en mötesplats i förväg, där du och dina vänner träffas om ni kommer ifrån varandra.

Tips 3
Föräldrar!
Skriv ditt mobilnummer på ditt barns ena arm. Då kan vi lättare hjälpa er att hitta varandra om någon av er kommer bort.

Tips 4
Under konserterna finns sjukvårdstält på konsertområdet. Tältet är även samlingspunkt för barn som kommit bort från sina föräldrar.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med oss maila till: info@linkopingsstadsfest.se