Kanot & Kajak

Det finns flera möjligheter att paddla kanot eller kajak i Linköping. Stadspaddla, ta en längre tur med en guide eller så skapar du ett eget kajakpaket. Du kan även kombinera en tur ute på sjön med ett nära boende. Glad amatör eller inbiten entusiast - alla möjligheter finns!

Nedan hittar du aktörer som hyr ut kanoter eller kajaker och som även erbjuder boenden och kajakpaket. 

Linköping Kajak

Erbjuder guidade gruppturer och uthyrning av kajaker i Linköping och i Kinda kanal. Perfekt för kompisgänget, arbetsgruppen, i samband med konferens, kick-off, möhippa eller svensexa. På Kinda kanal och sjösystemen strax söder om Linköping finns några av Sveriges finaste paddelvatten. Med kajak kan ni vattenvägen färdas sammanlagt ca 10 mil i en unik kulturhistorisk miljö och uppleva slott, kyrkor, slussar och en fantastisk natur på nära håll. Välj till exempel att paddla en heldag i vackra Järnlunden, kvällspaddling med bastubad, äventyrspaddling för de som gillar utmaningar eller varför inte prova den unika slottspaddling. Kombinera gärna paddlingen med en skön övernattning efter kanalen.
Exempel på turer: Slottspaddling, Bastupaddling, Äventyrspaddling, halv-, hel- eller två- dagars tur med övernattning. 
 

Tel: 0730-67 60 96

E-post: josefssonjonathan@gmail.com

Webbsida: http://linkopingkajak.se/wordpress/

Stiftsgården Vårdnäs

Upplev vårt fantastiska sjösystem på det mest rofyllda och nära sätt som går.
Beroende på hur länge du vill vara ute på sjön kan du nå olika delar av vårt vackra system med både slott, slussar, bad & grillplatser och enastående natur i en omedelbar närhet. Stanna på någon intilliggande ö eller paddla längst kanalen till härliga badklippor. Vi ordnar både lunchpaket eller fikakorg om ni önskar.

Nytt för i år är att vi i samarbete med Linköpings kajak även hyr ut kajaker och missa inte chansen att prova vår 16-manna kanot! Kul för både kompisgänget eller som samarbetsövning för arbetslaget!

Vi erbjuder även paddlingspaket inklusive boende. 


Tel: 013 - 36 85 00

E-post: info@vardnas.com

webbsida: http://www.vardnas.se/

Upplev Äventyr och Fritid

Hos oss hittar ni kajaker för den glada amatören till den inbitne entusiasten. Vi har ett flertal varumärken, modeller, tillbehör och prisklasser.

Välkomna till oss för att i lugn och ro provsitta och även provpaddla de flesta modellerna innan köp. Vi hjälper och guidar dig på vägen.

Tel: 072-188 89 09

E-post: info@upplevnu.org

Webbsida: http://upplevnu.org/kajakcenter/