Marcus & Martinus - Moments Tour

Supertvillingarna kommer till Linköping och Saab Arena den 18 februari. Sedan tidigare är två konserter släppta i Sverige på Ericson Globe. Nu är det klart att Marcus & Martinus gör ytterligare ett exklusivt stopp i Sverige - i Linköping och Saab Arena söndagen den 18 februari. 

 

fr. 485 kr
18/02
Saab Arena

Läs mer om evenemanget

Moments Tour – 18 februari Saab Arena
Biljetterna släpps fredag 24 november klockan 10:00 via ticketmaster.se.

 

Över 400 miljoner streams mellan Spotify och iTunes, 380 miljoner views på YouTube och 1,1 miljoner följare på Instagram talar sitt tydliga språk. I början av november släpptes nya singeln ”One Flight Away” som klättrar snabbt på listorna. I september släpptes singeln ”Make You Belive In Love” som är producerad av Red One (Lady Gaga, Jason Derulo, One Direction, Nicki Minaj och Jennifer Lopez).

 

I februari återvänder Marcus och Martinus till sina fans med nytt låtmaterial och massa nya erfarenheter i bagaget. MOMENTS TOUR - som även kommer till Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Österrike och Schweiz når Linköping den 18 februari.

 

Förra turnén "Together Tour" var en stor succé med över 500 000 besökare. Peppen inför nya turnén är enorm och vi ser fram emot en storslagen och energifylld show på Saab Arena med Skandinaviens största popfenomen.

Praktisk information

Insläpp: kl 17:00
Längd:
Lokal: Saab Arena
Åldersgräns: 12 år Golden Circle


OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Loge

Gör ditt besök till något extra, sitt i egen loge i Saab Arena.
Boka din loge via loge@visitlinkoping.se


Gumpekullavägen 1
582 78 Linköping
info@visitlinkoping.se