Sveriges ohotat största rockstjärna heter Thåström

Med ett förflutet i bland annat Ebba Grön och Imperiet har han varit högaktuell i fyra decennier, och fortsätter kontinuerligt att beröra med sin patenterade Europablues. Hans livekonserter brukar existera i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar. I höst släpper Thåström ett nytt album som till stor del är inspelat i Hansa Tonstudio i Berlin och är producerat av Hell och Thåström. Under våren släpps första singeln. I samband med det kan vi nu meddela att Thåström åker ut på en omfattande Skandinavienturné hösten 2017 med nedslag i 20 städer.

495 kr
11/11
Saab Arena

Läs mer om evenemanget

Det senaste guldsäljande albumet  "Den morronen" som kom 2015, gavs full pott av DN och singeln "Kom med mig" beskrevs som något av det vackraste han någonsin hade gjort. Med lika delar vacker poesi som manglande industriella texturer har Thåström etablerat solokarriären som sin kanske mest spännande och kreativa era. För trots att hans musikaliska recept har varit känt sedan länge så fortsätter han att hänföra sin ständigt växande fanskara på ett sätt som bara en riktig ikon kan. Att han är flerfaldigt Grammisbelönad, ständigt kritikerhyllad och en artist som existerar i unikum i det här landet är med facit i hand kanske inte så konstigt.


Thåströms kommande nya album är som sagt  inspelat i Berlin – en plats som han både skildrat och verkat i tidigare, men som också tycks locka fram hans mest sällsamma skapelser. Med nytt material i ryggen kommer Thåström, precis som vanligt, att bjuda på Sveriges bästa konsertupplevelse i höst.

 

Länkar
thastrom.se
facebook.com/thastromofficial
spotify.com
luger.se/thastrom
facebook.com/razziarecords
facebook.com/SonyMusicSwedenOfficial

Praktisk information

Insläpp: kl 18:00

Lokal: Saab Arena, ståplats

Åldersgräns: 13år

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Loger

Gör din kväll till en helkväll sitt i egen loge i Saab Arena. Njut av en tvårätters-meny innan konserten.
Boka din loge via Emma Tördahl emma.tordahl@visitlinkoping.se

Gumpekullavägen 1
582 78 Linköping
info@visitlinkoping.se