Bjärka Säby Bed & Breakfast

Tänk dig att vakna upp i ett slott, höra fågelsången genom fönstret. Tyst vandra ner för den breda stentrappan och äta en god frukost. Eller kanske till och med låna en bricka och njuta morgonkaffet på slottets veranda. Välkommen att boka ett rum hos oss för en natt eller två.

Bed & Breakfast erbjuds året om. För bokning och mer information kontakta vår bokningsansvarige.

 

Gustad Bed & Breakfast

Gustad Källgård är ett familjevänligt Bed & Breakfast vackert beläget på den östgötska landsbygden, väl avskilt från stad och trafik men ändå nära till många populära utflyktsmål. Vi erbjuder ett trivsamt boende i vårt rymliga hus och den stora härliga trädgården är perfekt för grillkvällar och lek. I huset finns 4 sovrum med plats för sammanlagt 8 personer, ett rymligt kök utrustat för många gäster, allrum med tv, 2 badrum och ett tvättrum. Allt är renoverat våren 2012. Parkering finns intill huset. Gå gärna in på vår hemsida. Där finns mer information om Gustad, om utflyktsmål i vår närhet och många bilder på huset, rummen, trädgården och omgivningen. Välkommen till oss.
 

Hilma Winblads Bed and Breakfast

Nytt litet hotell i gammaldags miljö!

Äntligen har du möjlighet att bo mitt inne i Friluftsmuseet Gamla Linköping. I en av de charmiga gamla träkåkarna öppnar nu ett mysigt bed and breakfast lagom till sommaren.  Där kan du nu få uppleva hur det är att vakna en morgon omgiven av gamla trähus och kullerstensgränder. Hilma Winblads bed and breakfast är inrymt i ett hus från tidigt 1800-tal och är varsamt nyrenoverat. Gamla Linköping är ett spännande friluftsmuseum som endast ligger 20 minuters promenad från Linköpings City.

Jakobslunds Gård

Uthyrning av logi i historisk miljö för både kort- och långtidsboende i det s.k. "Fersenska huset" från 1771 (Jakobslunds BBC, bra boende med charm).

Verksamhetsidé Jakobslunds Gård: "I historisk och naturskön miljö erbjuda boende samt häst- och ryttarrelaterad verksamhet".
 

Klefstad Gård

Välkommen till rum och frukost i personlig gårdsmiljö med natursköna omgivningar. Gården har konventionellt lantbruk, restaurang och bokförlag. Tillgång till trådlöst internet. Bo i tyst och fridfull lantmiljö med härlig natur för långpromenader eller en bok i trädgården. TV finns i alla vardagsrum och trådlöst internet finns i restaurangen. Fri parkering på rymlig parkeringsplats - perfekt för hantverkare som arbetar kring Linköping/Norrköping. Maten är hemlagad av Märtha Jonsson som är lanthushållslärare. Det mesta är närodlat och vid säsong återfinns gårdens råvaror på bordet. Välbekanta jordgubbar äpplen päron och kantareller samsas med exotiska mullbär och svarta vinkrusbär.

Läge: Stora Torget och resecentrum 17 km. Beläget 5 km från Gistad (gamla E4) och 2 km NV från Örtomta. Vägskylt "Björsäter 19".

 

Kullagården

Mitt på Östgötaslätten ligger Kullagården, den ekologiska gården som också har ett Bed & Breakfast. I rumspriset ingår frukost, till största delen ekologisk, gratis Wi-Fi och gratis parkering. Barn kan tillsammans med föräldrar umgås med gårdens smådjur, ankor, getter, höns och kaniner och myskankor. Möjlighet till ponnyridning finns också.Vill man lära sig lite om gården så kan man ta en gårdstur, en skön promenad på ca 2 km. Informationsskyltar finns längs vägen.

Välkomna!

Södra Lund Bed & Breakfast

Södra Lund B&B ligger i en lugn och fridfull herrgårdsmiljö med närhet till Bergs slussar och Göta kanal. Antal rum är beroende av årstid. Hos oss kan ni även avnjuta sköna massagebehandlingar, spela boule eller roa er med egna spel på våra stora gräsytor. Grillplats/uteplats beräknas bli klar i slutet av juni. För fiskeintresserade ligger Svartån 300 meter bort (fiskekort krävs). Golfbanor finns i närheten. Besök vår hemsida för mer information. Välkomna!

Stenholmens Gårdshotell

På en av Sveriges största islandshästgårdar hittar du gemytligt boende i lantlig vacker miljö, men endast ett kort bit från stan (10 min ). I vårt totalrenoverade "fölstall" hittar du moderna tvåbäddsrum med god komfort. Liten lägenhet finns också för självhushåll för de som så önskar, en dag eller två eller veckovis. Idealiskt för resenären på genomresa, Linköpings besökaren som vill ut på landet, motorcyklisten som vill kunna ställa cykeln säkert, eller den häst-intresserade som kan få sitt lystmäte på gården med över 100 hästar. Boendet har gratis internet, möjlighet till barnsäng. Frukostbuffe i vårt kök. För den ridintresserade finns möjlighet att köpa till lektioner eller uteritter Vi har under drygt 20 års tid erbjudet våra gäster härliga upplevelser med Islandshäst.
 

Sundsmåla Gård

Välkomna till Er som reser i tjänsten, rum och frukost eller självhushåll.
Sov ut och ät en god frukost! Sundsmåla ligger 20 minuter söder om Linköping. Våra rum har alla dusch, toalett och TV. Allt är byggt på 2000 – talet. Tillgång till internet. Stor uteplats med morgonsol.
 

Tyrabo

Ljust och fräscht boende nära US, Liu och city. Intill fina motionsspår i Rydsskogen.  Rum för 1-2 personer med eller utan frukost. Tv och Wifi finns tillgängligt.