ApartDirect

Vi erbjuder ett prisvärt boende under kortare eller längre perioder i nybyggda rum med mycket hög standard och komfort.

När du bor hos oss ska du känna dig som hemma när du är borta.

Samtliga våra rum är stora och rymliga, har tvättmaskin och fullt utrustade kök. 

Behöver du boende under längre perioder erbjuder vi förmånliga longstay avtal.

Ni hittar oss vid vid fotbollsarenan en kort promenad från centrala Linköping, endast 5 min med bil till flygplatsen och Resecentrum.
Alltid fria parkeringsplatser och Linköpings snabbaste Wifi 
 
Välkommen till ApartDirect!

Apartment Hotel Sweden Homes

Övernattningslägenheter i Linköping med bekväm hemstandard. Uthyres per natt, vecka eller månad. Hotellägenheter närhet till city, trädgårdsföreningen US och simhallen. I alla priser ingår parkeringsplats, telefon, TV och husgeråd. Standard: Lägenheter med bekväm hemstandard. Komplett utrustade inkl. egen telefon och TV. 1 r o kokvrå: 2 lika sängar, 1 r o stort kök: 2 lika sängar (kan bilda dubbelsäng och även placeras med dörr emellan). Utrustning, information: Komplett utrustade med husgeråd för matlagning, socker, salt. Microvågsugn. Bryggkaffe och thépåsar för första natten finns. Kaffebryggare med filter, brödrost. Möblerat med fåtöljer, skrivplats, bokhylla, byrå, matplats, TV, klockradio. Strykjärn, strykbord, städutrustning, tvättstuga i huset. Hårtork. Ej hygienartiklar. Ej rökning inne, men tillåtet på balkong eller uteplats. Möjlighet till Internet-anslutning.

Corporate Apartments

Vi på Corporate Apartments erbjuder ett bekvämt boende för ditt företag och dess medarbetare. Vi har flera lägenheter i Linköping och runt om i Sverige. Gemensamt för alla våra lägenheter är att de har god standard, är trivsamt möblerade och fullt utrustade för självhushåll.  Vår passion är att hitta ett prisvärt boende efter just dina önskemål.

Kontakta gärna oss så kan vi berätta mer!
 

Företagsbostäder

Behöver du ordna tillfälligt boende åt en anställd eller konsult? Letar du efter övernattningslägenhet till ditt företag?

 

Vi hyr ut möblerade företagslägenheter i Linköping, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Lund. Det är ett hemtrevligt och prisvärt alternativ till längre hotellvistelser och både tryggare och mer bekvämt än andrahandsboende.

 

Våra lägenheter är fräscha, komplett utrustade och centralt belägna och du får alltid snabb och personlig service. Boka enkelt genom att göra en förfrågan på hemsidan.

 

Välkommen till företagsbostäder och en bättre vardag!

 

Linköpings Cityhotell & Vandrarhem

Välkommen som vår gäst, vi erbjuder ett fräscht, bekvämt och prisvärt boende mitt i city. Alla våra hotellrum har tillgång till kök eller eget pentry på rummet,  gratis WiFi och parkering på gården.

 

Vi finns på Klostergatan 52 , mitt i city i Linköping. Här finns närhet till shopping, restauranger och sevärdheter. Även närhet till Trädgårdsföreningen om man vill njuta av parken eller varför inte en promenad utmed Stångån, Kinda Kanal. Hos oss bor du i  fräscha och bekväma rum och i priset ingår alltid vår goda frukostbuffé. Avstånd till stadsbussar ca 100 m och 900 m till Resecentrum.

 

Välkommen att boka rum på Linköpings Cityhotell.

Sky Hotel Apartments

Välkommen hem till en av våra rymliga och moderna hotel apartments i Linköpings högsta hus. Oberoende av om du stannar månader, veckor eller bara en natt har vi det perfekta boendet för dig. Ju längre du bor desto lägre blir dygnspriset. Alla våra hotel apartments är ljusa och modernt möblerade och har eget fullutrustat kök. Bjud över kollegerna på din favoriträtt, njut av en lugn hemmakväll eller kanske har du familjen med dig och prioriterar större ytor och bekvämlighet. Hos oss kan du i princip leva som du gör hemma och samtidigt ha tillgång till all service som ett modernt hotell erbjuder. Däribland frukostbuffé(under begränsade perioder), fritt bredband, tillgång till tvättstuga, städning och gym. Hos oss bor du på ett lugnt läge men har ändå nära centrum, avståndet till Stora Torget  är 1400 m och till Resecentrum 600 m.

Sky Hotel Apartments erbjuder även fullt möblerade Town apartments på spridda adresser i Linköping och  Sky Meetings. Sky Meetings är en läcker konferensavdelning på våning 18 och 19. Här har du Linköpings i särklass bästa utsikt, en klar dag kan du se flera mil.

Välkommen till Sky Hotel Apartments!
 

Tensby Hotellägenheter

Välkommen till Tensby hotellägenheter lokaliserade i Hackefors ca 10 min utanför Linköpings city. Nyrenoverade lägenheter med högsta kvalitet för uthyrning per natt, vecka eller månad.Erbjuder i två olika lägenheter för uthyrning. Sängkläder och handdukar ingår alltid. Flyttstädning kan beställas. Beläget ca 10 min utanför Linköpings city i stadsdelen Hackefors. 70 m till joggingspår/skidspår, 500 m till Stångån med promenadstråk och badplats. 10 min till Linköpings Flygplats, Saab Arena och Landeryds golfbana. Cykelbana in till city, 100 m till busshållsplats.