Amundebo Södergård

Amundebo Södergård i Ulrika erbjuder olika övernattningsmöjligheter som stuguthyrning och camping. Exempel: Stuga med nyrenoverat kök, toalett, dusch. 100 m till sjö med permanent bad, fiskemöjligheter. 4+2 bäddar. Äta kan du göra på Stenåkra Wärdshus, ett stenkast från fritidslandet Södergård. Vill ni aktivera er kontaktar ni Äventyrsgården i Ulrika. Närhet till naturreservatet Ycke urskog. Stora Torget samt Resecentrum 44 km.
 

 

Bäcks gård

Välkommen till Bäck som är belägen i Ulrika, 3,5 mil söder om Linköping. Hus med 8 bäddar. Perfekt för till exempel två familjer som vill bo tillsammans eller för större grupp. Boende sker i vårt ombyggda sädesmagasin som nu innehåller både kök, sovrum, allaktivitetsrum och bastu.
 

Bergs slussar vandrarhem & stugor

Bergs slussar vandrarhem och stugor ligger längs pittoreska Göta kanal i Linköping. Gratis WiFi finns på boendet.
Vi erbjuder 4 stugor med kök, dusch/WC och Tv-rum i varje stuga. 6 bäddar fördelade i 2 sovrum. Du kan dessutom ägna dig åt aktiviteter, såsom minigolf, cykling, fiske och vattensporter. 

Kaga Gottorp

Charmig, typisk svensk stuga 10 min från Linköping och 10 min till Bergs slussar. Den ligger mitt i det vackra böljande öppna jordbrukslandskapet mellan en liten skog och en sjö. Stugan är fullt utrustad och nyrenoverad med litet kök, vardagsrum och sovloft samt ett badrum med wc samt separat wc. Från 600:-/natt att hyra hela torpet, med plats för 5-6 gäster.
 

Ljung, Brohemmet

Privat stuga/torp från 1700-talet precis vid Motala ström. Gårdshus i söderläge med insynskyddad tomt och utsikt över vatten, nära Göta kanal, egen brygga/bad/roddbåt. moderniserat med 1 dubbelrum och 2 enkelrum, kök, wc och dusch. Öppen spis. Delvis låg takhöjd. Självhushåll. Max 4 personer.
 

Magasinet på Kuseboholm

Magasinet hyrs ut veckovis med två sovrum, kök med matplats och vardagsrum. Alla fönster har utsikt över fårhagar. I samband med uthyrning kan vi ordna färdiga korgar med beställd mat såsom stek, grönsaker, bröd från vårt lokala stenugnsbageri, glass från granngården och annat gott som kan önskas under er vistelse. Närhet till badplats och promenadstråk samt 5 min till golfbana. 5000 kr/vecka.
 

Stora Tyttorp Fiske, Golf & Avkoppling

Välkommen! Självhushåll eller bed & breakfast. När du kommer till Stora Tyttorp mitt i Östergötland välkomnas du av en fantastisk natur utan störande ljud men det är bara 3 km till Ljungsbro eller 15 km till Linköping. Stugan ni kan hyra året runt som självhushåll eller bed & breakfast är byggd på sent 1800 tal och renoverad 2009 och ligger med en idylliskt vacker utsikt över ängar, sjö och hagar. Stora Tyttorp är 182 ha och är belägen i mellanbygd mellan slättbygd och skogslandskap med stora natur och kulturvärden. På gården finns hästar, får, hundar och katter.
 

Vreta Kloster Stugor

Bo i stuga på Vreta Kloster Golfklubb!
 

Upplev Vreta Kloster GK i lugn och ro ned en underbar och med avskildhet till storstaden och stressen. Vi erbjuder boende i våra sex välutrustade stugor i direkt anslutning till såväl parkering, klubbhus, restaurang, putt/chippinggreen som golfbanor. I klubbhuset finns restaurangen med fullständiga rättigheter och vi hjälper gärna till med en läcker meny med något gott att äta och dricka efter en dag på golfbanan. Stugorna, som är mycket rymliga, har två bäddar i ett separat sovrum och en bäddsoffa med plats för två personer, duschrum med toalett, vardagsrum med TV och ett kök för eventuellt självhushåll.

Varmt välkomna!