Bergs slussar vandrarhem & stugor

Bergs slussar vandrarhem och stugor ligger längs pittoreska Göta kanal i Linköping. Gratis WiFi finns på boendet.
På Bergs Slussar Vandrarhem & Stugor finns även ett gemensamt kök och vardagsrum samt butiker. Du kan dessutom ägna dig åt aktiviteter, såsom minigolf, cykling, fiske och vattensporter. Parkering är gratis på boendet.

Freja Vandrarhem Bergs Slussar

Nybyggt, trivsamt och rofyllt vandrarhem på Östgötaslätten, nära Bergs slussar. Har även en villa som går att hyra. Rum med dusch och toalett. Övernatta i en vacker trakt med mytomspunnen historia, spännande kulturlandskap. Spendera lite tid långt borta från stadens larm och jäkt, men geografiskt ändå nära citypulsen och med ett rikt utbud av aktiviteter inom räckhåll. Cykeluthyrning.

Linköpings Cityhotell & Vandrarhem

Välkommen som vår gäst, vi erbjuder ett fräscht, bekvämt och prisvärt boende mitt i city. Alla våra hotellrum har tillgång till kök eller eget pentry på rummet,  gratis WiFi och parkering på gården.

 

Vi finns på Klostergatan 52 , mitt i city i Linköping. Här finns närhet till shopping, restauranger och sevärdheter. Även närhet till Trädgårdsföreningen om man vill njuta av parken eller varför inte en promenad utmed Stångån, Kinda Kanal. Hos oss bor du i  fräscha och bekväma rum och i priset ingår alltid vår goda frukostbuffé. Avstånd till stadsbussar ca 100 m och 900 m till Resecentrum.

 

Välkommen att boka rum på Linköpings Cityhotell.

Medley Ljungsbro fritidscenter

På Ljungsbro Fritidscenter kan du simma, bada, träna, gymma och relaxa. Vi har även konferenslokal, vandrarhem, ishall och en vedeldad bastukåta. Välkommen. 5 km från oss har Vreta kloster golfkubb sin välskötta anläggning. Ljungsbro vandrarhem, endast 8 km från E4:an, 15 km nordväst om Linköping, 3,5 km från Bergs slussar.
 

Mjellerumsgården

I det gamla såghuset på Valla gård finns ett vandrarhem i enkel stil med totalt 21 bäddar fördelade på 1-4 bäddsrum. Vandrarhemmet är öppet året runt och drivs av Mjellerumsgården, som även har lunchrestaurang under vinterhalvåret och café under sommarren.  Nära till Friluftsmuseet Gamla Linköping och Universitetet. Stenkast till flera intressanta museer, strövområden, lekpark, minigolfbana, djur m m. För en mindre konferens i en avstressande miljö eller ett festarrangemang i en unik och intim 1700-talsmiljö. Här finns alla förutsättningarna - utsökt mat, härliga lokaler och erfaren personal.
 

Sandviks Herrgård

På Sandviks herrgård kan vi ta emot upp till 20 boende gäster! I Bastun precis vid vattnet går det utmärkt att övernatta. En stor dubbelsäng och möjlighet att när som helst använda bastun som ligger i samma hus. Kyl och vattenkokare finns. Hela Flygelbyggnaden går att hyra några veckor på sommaren. Övervåningen på flygeln rymmer upp till 10 personer och går att hyra i samband med event I bottenvåningen på magasinet ligger ett nyrenoverat rum med 2 sängplatser. Brevid ligger Emmaboden som tidigare var en liten butik, nu nyinredd till romantiskt dubbelrum. I magasinet finns ett rum med både kyl, kokplatta och vattenkokare samt plats att sitta om man vill laga frukost eller enklare måltider.
 

Teo Tess Lägenhetsvandrarhem

Teo Tess vandrarhem ligger i ett bostadsområde med fina grönområden. Vandrarhemmet ligger bara 5 min bilkörning och 15 min promenadväg från det stora shoppingcentret IKANO. Här hittar du massor av butiker, klädaffärer och restauranger samt IKEA. Till centrala Linköping finns det täta bussförbindelser i anslutning till vandrarhemmet. Stora Torget 3300m, Resecentrum 3500m
 

Valla folkhögskola–Logi–Konferens

På Valla folkhögskola har vi omfattande erfarenhet av att ta emot kurser, konferenser och boende gäster. Vi vet också att vår gröna och lugna miljö uppskattas av våra gäster.

Välkommen som vår gäst i vacker Herrgårdsmiljö men stor lummig park intill Linköpings Universitet, Valla gård och Gamla Linköping. Du bor i trevliga rum i markplan, alla med egen dusch och toalett. Lakan och handdukar ingår i priset. Gratis WiFi, och fri parkering.

Frukost finns att köpa till och serveras vardagar.  Husdjur ej tillåtna.

Vi tar även emot kurser, konferenser och tillställningar.

Gångavstånd till stadsbussar är ca.500 m och ca 4 km till Resecentrum.

Välkommen att bo på Valla Folkhögskola!