Bjärka-Säby/Landamäre

En gediget renoverad gammal gård med egen tennisbana och bastu i det östgötska eklandskapet. Miljön är mycket barnvänlig, men även lämpad för den som uppskattar tystnaden med lugn och ro. Arealen är 6 hektar med generösa gräsytor närmast husen och en betad löväng för övrigt.

Mycket lämpligt för såväl företag som privatsällskap/familjer.

12 sängplatser (7 sovrum). Servicenivå allt från självhushåll till full catering.


Två hus

Huvudbyggnaden är i två plan där undervåningen är gjord för samkväm med stora sällskapsutrymmen med köket ”i mitten”. Både matsalen, för 10-12 personer, och det stora vardagsrummet har öppen spis. I vardagsrummet finns bekväma möbler och en TV. Övervåningen har fyra sovrum (två dubbel- och två enkelrum), badrum med badkar, dusch, toalett och två handfat).
Undervåningen har en extra duschmöjlighet som duschkabin i grovköket (med tvättmaskin). Köket är fullt utrustat med spis med ugn, kyl och separat frysbox, diskmaskin, kaffebryggare, bestick, glas, porslin, tallrikar och i övrigt vad som brukar finnas i ett kök.

Är man ett större sällskap och vill tillbringa semestern eller jul/nyårshelgen tillsammans, finns möjlighet att hyra till en flygelbyggnad (Härbret). Härbret, som är ett ombyggt gammalt magasin, innehåller tre sovrum med totalt sex sängar, en gillestuga med öppen spis och en liten köksmöjlighet. Toalett.


 


Bjärka-Säby/Landamäre


g.ekman@telia.com