UCS Swedish Open Squash 2017

Det är med stor glädje vi presenterar UCS Swedish Open 2017 då detta världsarrangemang är här för fjortonde gången på fyrglasbanan i Linköpings Sporthall. Återigen kommer stora delar av världseliten till Sverige och i spetsen denna gången regerande världsettan Gregory Gaultier från Frankrike.

Tävlingen toppas av regerande världsmästaren och världstvåan Gregory Gaultier från Frankrike och flera andra av världens allra bästa spelare.

 

02/02
Linköpings Sporthall

Biljetter

Beställ via www.swedishopensquash.se
Biljettförfrågan 0709-438167 eller info@actiproevent.se

Linköping Squash Center, Platensgatan 8, Linköping, 013-312960

Mer om UCS Swedish Open Squash 2017

Swedish Open i squash har utvecklats till att bli ett av Sveriges största återkommande internationella idrottsarrangemang och är idag Europas största internationella squashtävling utanför England. Tävlingen kommer också att bli en av Europas tre största squashtävlingar denna säsongen.  Det blir nu för fjortonde gången som UCS Swedish Open i squash avgörs på den spektakulära fyrglasbanan som byggs upp i Linköpings Sporthall. Huvudtävlingen som är en PSA-tävling kommer att ha 70000 US-dollars i rankingpotten. Tävlingen följs av över 130 olika länder och totalt är det spelare på plats från ca 30 olika länder.

Precis som tidigare år så kommer vi att anordna den populära ”breddtävlingen” UCS Squash Cup som avgörs fredag-söndag 3-5 februari på Linköping Squash Center och Linköping Sport Center med en del finaler på fyrglasbanan.
Här kommer det att finnas juniorklasser, veteranklasser samt olika rankingklasser för både herrar och damer och med totalt över 250 deltagare.
 

UCS Swedish Open veckan avgörs enligt följande:

31 jan-1 febr. Kvalspel på Linköping Squashcenter och Norrköping Squashcenter

2-5 februari Huvudtävlingen på fyrglasbanan i Linköpings Sporthall

3-5 februari UCS Squash Cup med ca. 20 olika tävlings klasser, avgörs på Linköping Squashcenter och Linköping Sportcenter


Arrangörer är: ActiPro Event, Svenska Squashförbundet, Linköpings Squash Klubb, Visit Linköping & Co och Linköpings Kommun


Snickaregatan 35
Linköping
info@swedishopensquash.se