”Think outside the box, and live inside the box”

Så lyder det nya ”The Box Hotel’s” slogan som slog upp portarna i Linköping den 1 april 2018. Med sina 176 nya hotellrum, lyxiga spa-anläggning, moderna restaurang & bar, konferensmöjligheter och topnotch finish blir The Box Hotel Linköpings nya välkomnande ansikte in i staden vid Kallerstarondellen.

Tänk dig att få starta din dag där värmande solstrålar väcker dig till en ny morgon i Linköping, där den vackra Domkyrkan är det första du ser och veta att du snart ska avnjuta en utsökt frukost i hotellets fina restaurang. Det kan snart bli din start på dagen i en äventyrlig resa i Linköping.

Det nya destinationshotellet erbjuder något för alla gäster och är perfekt beläget längs stadens all kommunikation där både flyg, tåg, E4 och kollektivtrafik trafikerar närområdet. Vare sig du är på besök i Linköping eller bor i Linköping finns här möjligheter för dig.

Hotellets restaurang styrs i regi av entreprenörerna bakom Linköpings framgångsrika Aioli tapasbar samt Beer & Burger och är ett lovande koncept. Restaurangen kommer erbjuda dagens lunch samt á la carte sju dagar i veckan där en spännande tvist på svensk husman och även rätter med sydamerikanska influenser serveras. Ska du besöka något av stadens konserter eller sportevenemang som ligger nära anslutande till Saab Arena och Linköping Arena kan du påbörja din kväll i den stämningsfulla atmosfär Box’s bar- och loungedel erbjuder för att sedan promenera bort till arenorna.

Är det inte en kurrande mage som lockar ditt besök, utan en avkopplande upplevelse finns här hela 600 m2 att relaxa på. Bubbla i den varma utomhusbubbelpoolen, värm upp dig i ång- eller torrbastun eller varför inte passa på att ta dig ett fotbad? I den coola Garden Hangout finner du samtidigt avslappnad miljö där du kan reboosta dina sinnen och bara koppla av.

Som gäst här är det Du och din upplevelse som är i fokus i en intim och mysig atmosfär. Hit kommer man garanterat vilja återvända.