Besöksnäringsdagen 2022

När: 26 oktober
Preliminär tid: kl. 11:30-17:30. (AW ca 17:30-19:00)
Plats: O'learys
Program: Programmet kan du hitta här

Evenemanget är kostnadsfritt för dig som är verksam inom besöksnäringen.

ANMÄLAN

Begränsat antal platser.

Du anmäler dig via knapparna nedan. Notera att det är två separata anmälningslänkar. Vill du komma på både Besöksnäringsdagen och After Worken behöver du alltså anmäla dig via båda länkarna.

Anmäl dig till Besöksnäringsdagen

Anmäl dig till AW:n

Utmärkelser

Utmärkelsen "Årets nytänkare" går till en verksamhet inom besöksnäringen i Linköping som på ett framgångsrikt sätt gjort verklighet av sina innovativa idéer. Det är en modig verksamhet som ställt om och skapat nya produkter eller samarbeten med potential att bli nya reseanledningar till Linköping.

Utmärkelsen "Årets hållbara" går till en verksamhet inom besöksnäringen i Linköping med ett hållbarhetsarbete som inspirerar såväl gäster som andra i branschen. Det är en verksamhet som tar ansvar för ekologiska, sociala och ekonomiska frågor och som har hållbarhet naturligt i sitt DNA.

Utmärkelsen "Årets värdskap" går till den verksamhet som presterat bäst i den årliga värdskapsmätningen som genomförs av Visit Linköping & Co och Linköpings Innersta.

Efter den officiella besöksnäringsdagen arrangerar Visit Linköping & Co i samarbete med Linköpings Innersta ett aktivt vinnarmingel (AW).


Arrangörer

Arrangör Besöksnäringsdagen

Besöksnäringsdagen är ett initiativ av Visit Linköping & Co i samarbete med ALMI. Ett årligen återkommande evenemang som ska vara den självklara mötesplatsen för besöksnäringen i Linköpings kommun med omnejd.