Grafisk karta över Linköpings Stadsfests olika områden

Bra att veta

Linköpings Stadsfest är Linköpings största evenemang som årligen drar ca 300 000 besökare till staden .

Under veckan fylls staden av olika aktiviteter och händelser för barn, ungdomar och vuxna. Det bjuds på uppvisningar, matmarknad, musik, kultur, sport, prova-på-aktiviteter och mycket, mycket mer.

Mer information om Linköpings Stadsfest 2019 presenteras kontinuerligt här på linkopingsstadsfest.se och facebooksidan ”facebook.com/linkopingsstadsfest”.

< Tillbaka till startsidan

 

Information och tips inför ditt besök

Information 
Har du frågor eller undrar något som rör Linköpings Stadsfest är du välkommen till vår turistinformation på Linköping Konsert & Kongress. De kan svara på alla dina frågor! Fredag och lördag kan du även gå till Visit Linköping & Co:s tält i eventbyn på Stora Torget om du har frågor. Det finns även information här på hemsidan och i våra sociala medier.

Säkerhetsinformation:
Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg under Linköpings Stadsfest. Vi har många värdar på plats under konsertkvällarna, tveka inte att prata med de om du behöver hjälp med något.

För allas säkerhet och trivsel förbehåller sig arrangörerna rätten att stänga av ingångarna till de olika evenemangsplatserna om vi bedömer att trängseln blir för stor.

Det är vissa saker du inte får ta med dig till konsertplatserna, av säkerhetsskäl.
Det är ej tillåtet att ta med paraplyer, stolar, flaskor (glas eller plast), husdjur, fyrverkerier, inspelningsutrustning eller någon form av vapen eller tillhyggen som kan skada någon annan. Det är inte heller tillåtet att ta med alkoholhaltiga drycker. Undantag är att stolar är tillåtna på Norrköpings Symfoniorkesters konsert samt allsångskonserten med By Grace på Borggården.

Tänk som målsman på att barn ska ha någon form av hörselskydd. Öronproppar kommer att finnas tillgängliga på konsertområdena.

Vi hoppas att ni alla skall ha förståelse för detta och hoppas att ni alla får en trevlig upplevelse på Linköpings Stadsfest.Här kommer några tips för att din stadsfestupplevelse ska bli ännu bättre:

Tips 1 
Håll ordning på handväska och plånbok. 
Se upp för ficktjuvar.

Tips 2
Bestäm en mötesplats i förväg, där du och dina vänner träffas om ni kommer ifrån varandra.

Tips 3
Föräldrar!
Skriv ditt mobilnummer på ditt barns ena arm. Då kan vi lättare hjälpa er att hitta varandra om någon av er kommer bort.

Tips 4
Under konserterna finns sjukvårdstält på konsertområdet. Tältet är även samlingspunkt för barn som kommit bort från sina föräldrar.

 

Kontakt

Kontakt
Vill du komma i kontakt med oss gällande Linköpings Stadsfest 2019 maila till info@linkopingsstadsfest.se eller ring till Linköpings Turistinformation på 013-190 00 70.
 

Fotografering

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se   

Karta över Linköpings Stadsfests områden

Hitta lätt under Linköpings Stadsfest! Kartan visar vilka områden de olika aktiviteterna håller plats.

Markera bilden, och klicka på "Visa bild" för att förstora kartan i mobilen.

Karta över Linköpings Stadsfest områden

Programmet i mobilen

Få tillgång till det dagliga programmet under Linköpings Stadsfest 2019 direkt i mobilen. Det är enkelt att lägga till på din hemskärm på din telefon via din mobila webbläsare.

Följ de enkla stegen i filmen nedan. Instruktion både för iOS och Android.