Bra att veta

Linköpings Stadsfest är Linköpings största evenemang som årligen drar ca 300 000 besökare till staden och pågår i år mellan tisdag 21 augusti och söndag 26 augusti.

Under veckan fylls staden av olika aktiviteter och händelser för barn, ungdomar och vuxna. Det bjuds på uppvisningar, matmarknad, musik, kultur, sport, prova-på-aktiviteter och mycket, mycket mer.

Mer information om Linköpings Stadsfest 2018 presenteras kontinuerligt här på linkopingsstadsfest.se och facebooksidan ”facebook.com/linkopingsstadsfest”.

< Tillbaka till startsidan

 

Fotografering

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se   

Kontakt

Kontakt
Vill du komma i kontakt med oss gällande Linköpings Stadsfest 2018 maila till info@linkopingsstadsfest.se eller ring till Linköpings Turistinformation på 013-190 00 70.
 

Karta över Linköpings Stadsfests områden

Hitta lätt under Linköpings Stadsfest! Kartan visar vilka områden de olika aktiviteterna håller plats.

Markera bilden, och klicka på "Visa bild" för att förstora kartan i mobilen.

Karta över Linköpings Stadsfest områden

Programmet i mobilen

I år testar vi något nytt! Få tillgång till det dagliga programmet under Linköpings Stadsfest 2018 direkt i fickan. Det är enkelt att lägga till på din hemskärm på din telefon via din mobila webbläsare.

Följ de enkla stegen i filmen nedan. Instruktion både för iOS och Android. (appen uteblir i år)