Bild på en säl i havet med texten Blue Planet ll - Live in concert

Blue Planet ll - Live in Concert – 5 skäl till varför du borde gå!

Har du funderat på hur det låter när naturfilm möter livemusik från en symfoniorkester? Hur musiken hjälper förstärka filmupplevelsen? Kan du inte heller få nog av BBC:s Planet Earth, Blue Planet och Frozen Planet som synts flitigt i TV-rutan senaste tid? Då har du tur! Nu har du chansen att byta ut TV-apparaten mot en upplevelse utöver det vanliga. Lördagen den 16 februari kommer Blue Planet II - Live in Concert till Linköping Saab Arena och om du fortfarande funderar på om du ska gå på konserten kommer här 5 av många skäl till varför det är självklart att du ska!

1. Kanske har du någon gång nynnat på den ikoniska musiken från Pirates of the Caribbean eller Lejonkungen? Då nynnar du till toner av bland annat Oscarsvinnande kompositören Hans Zimmer, som även varit med och tagit fram musiken till Blue Planet II. Det kan ju inte bli annat än mäktigt?!

2. Inspelningen av materialet tog hela fyra år! Teamet bakom inspelningen har varit på 125 expeditioner, besökt 39 olika länder och filmat från alla kontinenter och oceaner runt om i världen.

3. Under de 6000 timmar som lades ner på djuphavsdykning runt om i världen mötte filmteamet helt fantastiska varelser som de inte ens visste fanns - och nu har även du chansen att ta del av det på en gigantisk 4-k Ultra HD LED-vägg under en kväll!

4. Om det är knapert i plånboken men du ändå vill resa jorden runt och uppleva häftiga djur och varelser i världens alla hav kommer du undan för en lite mindre slant! Under konsertens gång hinner du med att se både de färgsprakande korallreven, självlysande maneter och undervattensdjur du aldrig tidigare skådat. Allt ackompanjerat till helt fantastisk musik - svårslaget.

5. Konserten kommer bli en riktigt uppslukande och unik upplevelse där det visuella möter musiken från symfoniorkestern och coola ljudeffekter. Förbered dig på gåshud!

Kan du inte släppa tanken av att stifta bekantskap med späckhuggaren, valrossen eller kanske tonfisken? Fullt förståeligt! Köp din biljett genom att klicka här.