Atomic Swing

Den 17 augusti får Folkparksteatern i Friluftsmuseet Gamla Linköping besök av Atomic Swing. Niclas Frisk som startade Atomic Swing i början av 90-talet ritade om standarden för verkshöjden på rock både i Sverige och utomlands.

Biljettsläpp 8 mars kl. 10:00

395 kr
17/08
Folkparksteatern, Friluftsmuseet Gamla Linköping

Läs mer om evenemanget

Atomic som exploderade med Stone Me Into The Groove har legat i träda under ett tiotal år och låtkatalogen har lagrats skyddat från ljuset som ett exklusivt vin. Atomic Swing kommer under sommaren 2019 göra ett fåtal spelningar i Norden. Sättningen för 2019 består av Niclas Frisk, Michael Lohse, Henrik Berglund, Helen Prim och Daniel Bengtson.  Dags att avnjuta brygden igen.

Praktisk information

Biljettkassa: Ingen biljettkassa på plats i Friluftsmuseet Gamla Linköping. Förköp din biljett här.
Insläpp
: kl. 18:00
Showstart: kl. 19:30
Längd:
Lokal: Folkparksteatern Gamla Linköping
Åldersgräns: nej
Lokal: Folkparksteatern, Friluftsmuseet Gamla Linköping
Mat och dryck: Konsertområdet kommer även erbjuda ett utbud av mat, dryck, fika mm.
OBS! Glasflaskor och burkar får ej tas med in på området. Spetsiga/vassa föremål är förbjudna och endast plastbestick är tillåtna i picknickkorgen.
Kontantfritt: Restauranger och barer på arenan är kontantfria och tar enbart kortbetalning (ej kontanter eller swish).
Rökförbud: Självklart är Folkparksteatern rökfri för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området
Biljetten: Glöm inte att ta med dig biljetten – ingen entré utan biljett! Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten.

Ta med/ta inte med:
Välkomna är: Mobilkameror, kompaktkameror, regnkläder, glatt humör.
Välkomna är inte: Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, flaskor, burkar, termosar, paraplyn, stavar, selfie-pinnar, campingstolar, stora väskor, vapen eller annat som kan skada andra.
Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.

Kom gärna i god tid för att undvika eventuella köer. Friluftsmuseet Gamla Linköping har en stor mängd caféer, restauranger, upplevelser och en härlig atmosfär och inramning.
Visit Linköping & Co önskar dig en underbar konsertkväll!


Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se


Tunnbindaregatan 6A
582 46 Linköping
info@visitlinkoping.se