Vildsvinsfestival i Eklandskapet

Urpremiär för Vildsvinsfestivalen i Eklandskapet. En regional matkulturfestival där vildsvinet - eller som vi säger - Eklandskapsgrisen är i fokus. 

- Food Court som serverar vildsvinsrätter i tapasstorlek med bla Årets Viltkrog 2021 - Jord. Stora Scenen med historiker, styckmästare och kockar som inspirerar.

- Barnens kvarter fullmatad med barnaktiviteter, äventyr och karraktärer inspirerade av Asterix och Obelix.

- Byakampen genomförs under festivalen för byarna runt sjön Rängen där bästa by koras och vinner den åtråvärda vildsvinspokalen.

- Lokal matmarknad med mathantverkare från trakten

- Festivalen avslutas med Den Stora Vildsvinsfesten i ladugården kl. 18 med livemusik, som för tankarna till Lammet och Grisen. En grillbuffé med helstekta vildsvin och alla de bästa tillbehören. LIVE från scenen spelar Väsen - ett av världens bästa folkmusikband.

Boka din entrebiljett idag och köp även plats på kvällens stora Vildsvinsfest! Du kan också köpa dina matbiljetter direkt via Tickster.

Besök webbplats

fr. 95 kr
25/09
Stafsäter gård

Lämna bilen hemma!

Tänk på att du ofta kan gå, cykla eller åka kollektivt till din evenemangsupplevelse i Linköping.

Besök ostgotatrafiken.se för information om kollektivtrafiken! Ladda exempelvis ner LinBike appen och hyr en elcykel via Linköpings elcykelpool, läs mer på linbike.se

Det är ofta även smidigt att ta sig till andra delar av kommunen med kollektivtrafiken, se ostgotatrafiken.se för reseinformation.

När du anländer med tåg till Linköping. 

Från Linköpings Resecentrum avgår de flesta bussarna för att ta sig vidare inom kommunen. Från Linköpings resecentrum är det endast en kort promenad in till city! 

Tips! Ta del av Linköpings cykelkarta! Här hittar du Linköpings cykelkarta.

Stavsäter 1
589 64 Sturefors
Info@eklandskapsgris.se