Sommar i Linköping

Sommaren i Linköping bjuder på alla möjliga aktiviteter oavsett väder och vind! Är du på besök med hela familjen och letar efter något att göra som passar alla, eller är du kanske mer intresserad av vad Linköpings natur- och kulturliv har att erbjuda? Bjuds det på sol kanske en glass på något av stadens glasshak sitter på sin plats eller varför inte ett besök vid friluftsmuseet i Gamla Linköping? Missa heller inte att spana in Linköpings oupptäckta guldkorn och vilka evenemang staden bjuder på under sommaren. Här nedan får du flera olika tips på hur just du kan planera din sommar i Linköping! 

Bild på barn vid en fontän
Bild från en urskog i Linköping

Linköpings oupptäckta guldkorn!

Överallt runtomkring oss så finns de; platserna som för många är väl gömda men som bär på en historia som bara väntar på att bli återupptäckt.

Äta i Linköping

Linköping erbjuder ett brett och välsmakande kök med influenser från alla världens hörn. Men speciellt stolta är vi över den egna Östgötamaten. Vår stad ligger vackert belägen mitt på den bördiga ...

Bo i Linköping

Linköping har ett stort utbud av hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast, både centralt och mer lantligt placerat. Här finns något för alla smaker!

en buss åker snabbt förbi i bilden

Ta dig runt i Linköping

Linköping satsar på en grön och attraktiv stadsmiljö. Med bland annat trygga gång- och cykelbanor och en snabb kollektivtrafik blir det enkelt att ta sig fram. Ta del av laddstationer för elbilar, ...