Spöklik bild på utskuren pumpa, mörk bakgrund

Mys & rys i Krogsfallsgården

Välkommen till Halloween mys & rys tillsammans med pedagoger från Östergötlands museum! Vi ses i Krogsfallstugan i Trädgårdsföreningen där vi tillverkar spöklyktor och skapar små monster och väsen av naturmaterial. Sagoberättande blir det kl 16.30, 17.00, 17.30 och kl.18.00. Dessutom går vi en ryslig reflexvandring tillsammans med Linköpings Naturcentrum. Under vandringen möter vi olika rovdjur, ta gärna med ficklampa! För höstlovslediga barn, från 3 år. Gratis.

Gratis
31/10
Krogfallsgården, Trädgårdsföreningen

Vägbeskrivning

Hur man hittar till Krogfallsgården
Huvudentrén till Trädgårdsföreningens park ligger utmed Drottninggatan i Linköpings centrum. Fortsätter du några hundra meter in i parken, en bit upp för backen, så kommer du till Krogsfallsgården.

Lämna bilen hemma!
Tänk på att du ofta kan gå, cykla eller åka kollektivt till din evenemangsupplevelse i Linköping.

Besök ostgotatrafiken.se för information om kollektivtrafiken! Ladda exempelvis ner Sharebike appen och hyr en elcykel via Linköpings elcykelpool, läs mer på linbike.se

Det är ofta även smidigt att ta sig till andra delar av kommunen med kollektivtrafiken, se ostgotatrafiken.se för resinformation.

När du anländer med tåg till Linköping 

Från Linköpings Resecentrum avgår de flesta bussarna för att ta sig vidare inom kommunen. Från Linköpings resecentrum är det endast en kort promenad in till city! 

Tips! Ta del av Linköpings cykelkarta! Här hittar du Linköpings cykelkarta


Krogfallsgården i Trädgårdsföreningen
582 25 Linköping
info@ostergotlandsmuseum.se