Lisa Nilsson och Mattias Torell på TimeOut SM-festen

Under SM-veckan kommer idrottsfesten att märkas över hela Linköping och pulsen kommer att vara särskilt hög i innerstan, där svenska mästerskap i runt 25 av de 32 kommer att avgöras. Förutom rafflande tävlingar kommer veckan att kryddas med aktiviteter för hela familjen i Trädgårdsföreningen torsdag-lördag 30 juni-2 juli.

Lisa Nilsson inleder kvällen tillsammans med gitarristen Mattias Torell i en ”intim afton med sväng” på scenen i Trädgårdsföreningen under SM-festen den 1 juli. Efter mer än 30 år som artist har Lisa Nilsson en gedigen repertoar att ösa ur.

Dagsformen sätter agendan när låtlistan ska väljas och ingen kväll är den andra lik. Det landar i en blandning av hits genom tiderna, personliga favoriter ur den svenska eller brasilianska visskatten, och en och annan smäktande evergreen, varvat med Lisas numera berömda mellansnack och monologer.

Både Lisa och Mattias har en tidlös bredd och delar kärleken till soulmusik, brasilianska rytmer, och jazzen. Duon har skrivit flera av Lisas låtar ihop, berättandet och spelglädjen står alltid i centrum när de framträder tillsammans. Duon har spelat in skivor och turnérat ihop i ett otal sammanhang med Lisas band, och olika storband och orkestrar sedan 1992.

Läs mer om programmet på TimeOut SM-festen här >

Fri entré
01/07
Trädgårdsföreningen
Lasarettsgatan 9
582 25 Linköping
info@visitlinkoping.se