FallOut - Hov1, Jireel, Amwin, Julia Adams

Linköping FallOut en helkväll med festivalkänsla i Saab Arena med Sveriges just nu mest populära hiphopgrupp Hov1 i mycket gott sällskap av Jireel, Amwin och stjärnskottet Julia Adams. Kvällen toppas av en fullängdskonsert med Hov1.

 

395 kr
27/10
Saab Arena

Läs mer om evenemanget

Succégruppen Hov1 har erövrat Musiksverige med miljontals streams på Spotify och utsålda spelningar. Jireel har på kort tid gått från ett uppmärksammat hiphop-löfte till ett av landets främsta namn. Tillsammans med Amwin och Julia Adams utgör de Linköping Fallout i Saab Arena 27 oktober. Du kommer också kunna ta del av roliga aktiviteter och sköna häng. Ta chansen att fira in höstlovet med oss!
 
Succégruppen Hov1 har på kort tid erövrat Musiksverige med miljontals streams på Spotify och utsålda spelningar. De är högaktuella efter en fullsmockad festivalsommar som toppades med en maxad konsert på Gröna Lund. Nu är det åter dags för Linköpingspubliken att få träffa dem. Hov1 kommer att ge en fullängdskonsert på Linköping FallOut.

Jireel är den unge rapparen från Rågsved söder om Stockholm som på kort tid gått från ett uppmärksammat hiphop-löfte till ett av landets främsta namn. När P3 Guld-galan gick av stapeln i början av året utnämndes Jireel till "Årets artist”, ett tydligt kvitto på att Jireel Lavia Pereira – blott 17 år gammal – nu tagit klivet från nykomling till fullfjädrad stjärna.

Julia Adams har gjort succé med senaste singeln ”Mamma”. I sommar turnerade hon med nya festivalen Queens of Pop tillsammans med bland andra Molly Sandén, Icona Pop & Zara Larsson. I höst kommer mer ny musik.

AMWIN släppte tidigare i år sin debutsingel “Uber”, en låt som handlar om dom som hänger kvar för länge. Folk som inte förstår konceptet ”Kom in, kom, gå vidare”. Nu är AMWIN tillbaka med nya låten ”Living Mistake” och fortsätter att tänja på gränserna med sina oursäktande texter och unika musikaliska stil.

 

Praktisk information

Insläpp: 17:00. Tillåtet att köa från kl. 06:00 samma morgon (den 27/10).
Showstart: 18:00
Längd: cirka 5 timmar
Paus: Ja
Åldersgräns: Nej, men under 12 år endast i målsmans sällskap
Lokal: Saab Arena
Biljettkassan: Biljettkassan på Saab Arena öppnar 2 timmar innan konsert.
Kvällens tider kommer inom kort
Hov1 är huvudakt och spelar en fullängdskonsert ca 1 timme

OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.
Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se
 

Loge

Gör ditt besök till något extra, sitt i egen loge i Saab Arena.
Boka din loge via loge@visitlinkoping.se


Gumpekullavägen 1
582 78 Linköping
info@visitlinkoping.se