Grafisk bild på konserten Linköping FallOut

FallOut - Hov1, Jireel, Amwin, Julia Adams, Victor Leksell

Linköping FallOut en helkväll med festivalkänsla i Saab Arena med Sveriges just nu mest populära hiphopgrupp Hov1 i mycket gott sällskap av Jireel, Amwin och stjärnskottet Julia Adams. Kvällen inleds av Victor Leksell och avslutas med en fullängdskonsert med Hov1.

 

395 kr
27/10
Saab Arena

Vanliga frågor inför konserten

Får man ta med sig sin jacka in i arenan eller måste man hänga in den i garderoben?
Svar: Det är tillåtet att ta med sig sin jacka in på arenan, men du får inte ta med större väskor eller liknande. Dessa måste hängas in i garderoben. 

Kommer det att finnas garderob?
Svar: Ja, det kommer att finnas garderob tillgänglig som kostar 20:-. Det går bra att betala både med kontant eller swish.

Får man ta med midjeväska/liten handväska in på arenan?
Svar: Ja, däremot är det inte tillåtet att ta med sig större väskor eller liknande in.

Får man ta med mat och dryck på arenan?
Svar: Nej, det är inte tillåtet att ta med mat och dryck på arenan.

Finns det mat och dryck till försäljning och i sådant fall vad?
Svar: Ja. Vi serverar tacobuffé (135 kr) i bar och restaurang. Kiosker och Hamburgerian är öppen.

Kommer det att säljas merchandise på plats?
Svar: Nej, tyvärr kommer det inte att säljas någon merchandise på plats.

 

När får man börja köa?
Svar: Det är tillåtet att köa från kl. 6.00 på morgonen samma dag (27 oktober) då det finns vakter på plats. Vi rekommenderar inte att man köar innan dess, då vi inte kan ansvara för säkerheten.

Hur funkar det om man köat hela dagen och sedan måste hänga in i garderoben? Tappar man sin köplats då?
Svar: Nej, vi ska försöka lösa det på plats.

Får man ha med sig skylt?

Svar: Det är tillåtet att ha med sig skylt på läktarplatser så länge man ej stör publik runt omkring sig.

Kommer det att finnas tillgång till toaletter under kötiden till konserten?
Svar: Ja, det kommer att finnas tillgång till en bajamaja utanför arenan.

 

 

Läs mer om evenemanget

Succégruppen Hov1 har erövrat Musiksverige med miljontals streams på Spotify och utsålda spelningar. Jireel har på kort tid gått från ett uppmärksammat hiphop-löfte till ett av landets främsta namn. Tillsammans med Amwin, Julia Adams och Victor Leksell utgör de Linköping Fallout i Saab Arena 27 oktober. Du kommer också kunna ta del av roliga aktiviteter och sköna häng. Ta chansen att fira in höstlovet med oss!
 
Hov1 har på kort tid erövrat Musiksverige med miljontals streams på Spotify och utsålda spelningar. De är högaktuella efter en fullsmockad festivalsommar som toppades med en maxad konsert på Gröna Lund. Nu är det åter dags för Linköpingspubliken att få träffa dem. Hov1 kommer att ge en fullängdskonsert på Linköping FallOut.

Jireel är den unge rapparen från Rågsved söder om Stockholm som på kort tid gått från ett uppmärksammat hiphop-löfte till ett av landets främsta namn. När P3 Guld-galan gick av stapeln i början av året utnämndes Jireel till "Årets artist”, ett tydligt kvitto på att Jireel Lavia Pereira – blott 17 år gammal – nu tagit klivet från nykomling till fullfjädrad stjärna.

Julia Adams har gjort succé med senaste singeln ”Mamma”. I sommar turnerade hon med nya festivalen Queens of Pop tillsammans med bland andra Molly Sandén, Icona Pop & Zara Larsson. I höst kommer mer ny musik.

AMWIN släppte tidigare i år sin debutsingel “Uber”, en låt som handlar om dom som hänger kvar för länge. Folk som inte förstår konceptet ”Kom in, kom, gå vidare”. Nu är AMWIN tillbaka med nya låten ”Living Mistake” och fortsätter att tänja på gränserna med sina oursäktande texter och unika musikaliska stil.

Victor Leksell, som är född och uppvuxen i Göteborg, släppte debutsingeln ”Vart du sover” i somras och redan nu har låten streamats över 2,5 miljoner gånger på Spotify. Han släppte nyligen sin andra singel ”Tappat”. Låten gick direkt upp på Spotify topp 50 och har därifrån snabbt klättrat till en topp 10 placering.

Mellan spelningarna underhåller MHA som är UngPuls Resident DJ! Trots att han inte spelat så länge har han redan hunnit spela bakom artister som Aden X Asme och ni som var där vet hur den kvällen slutade! Ett fullsatt Arbis! Utöver detta har han fått äran att spela på Nationaldagen, fotbolls VM och under Världstjärnan Dakotas framträdande! Detta år kommer han bjuda på riktigt sköna vibes! MHA har siktet inställt och attityden likt Adel, En dag ska vi alla skina!Välkommen till restaurangen på Saab Arena för att njuta av en tacobuffé innan konserten. 135 kr
Ingen förbokning, endast drop-in.

Praktisk information

Insläpp: 17:00. Tillåtet att köa från kl. 06:00 samma morgon (den 27/10).
Showstart: 18:00
Längd: cirka 5 timmar
Paus: Ja
Åldersgräns: Nej, men under 12 år endast i målsmans sällskap
Lokal: Saab Arena
Biljettkassan: Biljettkassan på Saab Arena öppnar 2 timmar innan konsert.
 

Hålltider för kvällen (endast cirkatider)

18.00: Victor Leksell
18:30 Julia Adams
19:00: AMWIN
20:00 Jireel
21:00 Hov1

Hov1 är huvudakt och spelar en fullängdskonsert ca 1 timme. I pauserna mellan artisterna spelar MHA som är UngPuls Resident DJ!

OBS!
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se
 

Loge

Gör ditt besök till något extra, sitt i egen loge i Saab Arena.
Boka din loge via loge@visitlinkoping.se


Gumpekullavägen 1
582 78 Linköping
info@visitlinkoping.se