Spökvandring på Ekenäs slott - Matiné utan spökeffekter

En klassiker i höstmörkret!

I oktober, när höstmörkret sveper sin tunga dimma runt tornen, då börjar spökvandringarna på  slottet. Du får följ följa med på tur i de ruvande korridorerna. Spänning och skratt blandas när Du visas runt i slottet och får höra berättelser från flydda dagar och får pröva ditt mod!

Under höstlovet erbjuds denna matinéföreställning av spökvandringen som är riktad till yngre barn. Det är samma tur där man får höra alla berättelser, men det är utan spökeffekter och slottet är dunkelt på sina ställen, men det är inte helt mörkt. Barn från fem år har klarat denna tur.

HUR GÖR MAN?
På grund av begränsat antal platser per grupp MÅSTE biljetter förbokas!

Vi gör maximalt två spökturer per kväll.

BOKNING SKER ENDAST PÅ DENNA LÄNK.
När du bokar, vänligen ange datum, önskat antal biljetter, namn, mailadress och telefonnummer.

INFORMATION kan ges på telefon/mail men bokning sker endast på ovanstående länk!
Telefonnummer 0736-50 24 20 (EJ SMS!)
Mail: slottsfogde@ekenasslott.se

120 kr
30/10
Ekenäs slott

Hur går det till?

När ni kontaktat oss via länken ovan och bokat önskat datum, antal biljetter samt angett namn, mailadress och telefonnummer får ni ett bekräftelsemail med hur ni betalar. När betalningen mottagits kommer en bekräftelse. Då detta inte sker automatiskt kan det dröja några dagar innan vi kollat och kan återkoppla. Kommer ingen återkoppling inom en vecka, hör gärna av er så ska vi undersöka vad som hänt.

När det är dags för själva vandringen... Samling i spökcafét minst tio minuter innan turen börjar så vi vet att ni hunnit fram i mörkret. Spökcafét öppnar 45 minuter innan turens början och där finns kaffe/te/varm choklad och enkel kaka som vi bjuder på. Möjlighet att köpa till större kaka finns. Vi kan även ordna enklare smörgåsar om man beställer sådana senast 2 dagar innan vandringen. Kontakta oss på slottsfogde@ekenasslott.se så kan vi ge er priser och olika alternativ.

Under höstlovet ger vi denna matinéföreställning av spökvandringen som är riktad till yngre barn. Det är samma tur där man får höra alla berättelser, men det är utan spökeffekter och slottet är dunkelt på sina ställen, men det är inte helt mörkt. Barn från fem år har klarat denna tur. Bokas på samma länk som vanliga spökvandringen.


Ekenäs slott
585 94 Linköping
slottsfogde@ekenasslott.se