Vernissage Aquanauts

Vernissage Aquanauts

Följ med på den häpnadsväckande expeditionen till Siljansringen i juni 1897 tillsammans med paleontologen Beata Gardelius och geologen Inga-Lisa Blomgren. 

Aquanauts – Expeditionen avslöjar vad som hände under en av förra sekelskiftets mest dramatiska svenska forskningsexpeditioner. På Östergötlands museum kommer du förutom replikor av hittills okända människoliknande arter även kunna se benrester, förunderliga artefakter, fossilerade fynd, doftspår, filmer, fotografier och personliga dagboksanteckningar från expeditionen. 

Invigningstalare på vernissagen är Per Stålebro, projektledare för utställningen på Östergötlands museum, och Pompe Hedengren, konstnärlig ledare för Aquanauts. Det serveras alkoholfritt bubbel, snacks och frukt.

Pris: 110 kr ordinarie, 90 kr pensionär och student

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga! 

Besök webbplats

fr. 90 kr
23/09
Östergötlands museum

Lämna bilen hemma!

Tänk på att du ofta kan gå, cykla eller åka kollektivt till din evenemangsupplevelse i Linköping.

Det är ofta även smidigt att ta sig till andra delar av kommunen med kollektivtrafiken, se ostgotatrafiken.se för resinformation.

När du anländer med tåg till Linköping 

Från Linköpings Resecentrum avgår de flesta bussarna för att ta sig vidare inom kommunen. Från Linköpings resecentrum är det endast en kort promenad in till city! 

Tips! Ta del av Linköpings cykelkarta! Här hittar du Linköpings cykelkarta


Wallenbergsalen, Östergötlands museum
Raoul Wallenbergs plats
582 20 Linköping
info@ostergotlandsmuseum.se