Live i Gamla Linköping - Stiftelsen

Stiftelsen har kammat hem en grammis, sålt Platina och satt publikrekord på Dalhalla. I år tar Sverigefavoriterna nya tag och den pågående vårturnén fick snabbt en rad utsålda datum. I juli börjar den två månader långa sommarturnén och den 19 augusti välkomnar vi dem på Folkparksteatern i Friluftsmuseet Gamla Linköping.

485 kr
19/08
Folkparksteatern, Friluftsmuseet Gamla Linköping

Läs mer om evenemanget

När Robert Pettersson och barndomskamraten Micke Eriksson startade projektet Stiftelsen var det nog ingen som var förberedd på vilket gensvar första singeln, "Vart jag än går", skulle få.  Minst sagt att den skulle kamma hem en grammis för Årets Låt 2012. När debutalbumet "Ljungaverk" släpptes gick det rakt in på Sverigetopplistans andraplats och sålde snabbt Platina.


Året efter debuten, 2013, satte Ljungverkssönerna ner foten direkt och visade att framgångarna med 
”Vart jag än går” och albumet ”Ljungaverk” inte var någon engångsföreteelse. Med andra albumet ”Dopet" och Platinasäljande singeln ”En Annan Värld” tog bandet över listorna på nytt.


I januari 2017 släppte bandet sitt fjärde och senaste album "Allting låter som Slipknot" med omslag av Jan Stenmark. Albumet singlade upp på den svenska albumlistans förstaplats! Samma år hann bandet även med två turnévändor och satte publikrekord på den unika venuen Dalhalla.


I år tar sverigefavoriterna nya tag och står inför två nya turnévändor. Vårturnén som ligger på schemat i mars fick snabbt en rad utsålda datum och i Juli börjar den två månader långa sommarturnén.
 

Praktisk information

Biljettkassa: Ingen biljettkassa på plats i Friluftsmuseet Gamla Linköping. Förköp din biljett här.
Insläpp:
kl 18:00
Showstart: kl. 20:00
Längd: ca 90 minuter
Åldersgräns: 18 år, då vi har alkoholservering på hela området
Lokal: Folkparksteatern, Friluftsmuseet Gamla Linköping
Mat och dryck: Servering av mat och dryck finns på området, det finns Foodtrucks på området samt separat dryckesservering.
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast) är ej tillåtet att ta in på området.
Kontantfritt: Restauranger och barer på arenan är kontantfria och tar enbart kortbetalning (ej kontanter eller swish).
Rökförbud: Självklart är Folkparksteatern rökfri för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området
Biljetten: Glöm inte att ta med dig biljetten – ingen entré utan biljett! Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten.

Ta med/ta inte med:
Välkomna är: Mobilkameror, kompaktkameror, regnkläder, glatt humör.
Välkomna är inte: Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, flaskor, burkar, termosar, paraplyn, stavar, selfie-pinnar, campingstolar, stora väskor, vapen eller annat som kan skada andra.
Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.

Kom gärna i god tid för att undvika eventuella köer. Friluftsmuseet Gamla Linköping har en stor mängd cafeer, restauranger, upplevelser och en härlig atmosfär och inramning.
Visit Linköping & Co önskar dig en underbar konsertkväll!

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se


Tunnbindaregatan 6A
582 46 Linköping
info@visitlinkoping.se