Beer Expo 2021

BEER EXPO FLYTTAS!

BeerExpo skjuts upp på obestämd tid, vi letar nya datum för att eventuellt hålla mässan under hösten alternativt 2022 allt beror på omständigheterna framöver.

Beer Expo i Linköping har pågått sedan 2009 och brukar locka över 3000 personer. Just nu håller Kenneth Lindblad på att leta efter ett nytt datum. Det kan eventuellt finnas möjlighet att hålla mässan i augusti – september men han är tveksam, det lutar nog åt 2022. Vi återkommer med nytt datum och de biljetter som såldes i fjol gäller. Det är jättetråkigt att vi behöver ställa in igen, men det är ju inget vi råder över. Mässgeneral Kenneth Lindblad

KÖPTA BILJETTER KOMMER ATT GÄLLA!

Med vänlig hälsning
Kenneth Lindblad
070-394 08 67Välkommen till Linköping Beer Expo!

Vi erbjuder upplevelser för både den nyfikne nybörjaren och den erfarne ölkännaren!
Mässidén är att alla ska ha chansen att få upp ögonen för den stora smakupplevelsen som ölvärlden erbjuder!
På Linköping Beer Expo kan alla hitta sitt favoritöl!

Linköping Beer Expo är uppdelat på två s.k. besökspass. För att besöka ett pass behövs en entrébiljett till detta pass. Vill du besöka båda passen behöver du en biljett till respektive pass.
I biljettpriset ingår entré till mässan + ett provningsglas.

Hur fungerar det?
Under mässan så ges möjligheten att gå runt hos de olika utställarna och köpa provsmak, vilket består av 10 cl öl. De flesta smakproven kostar från 20 kr och uppåt beroende på typ av öl, tillgänglighet etc.  Vi kommer att använda oss av ett kupongsystem för betalning av smakprov m.m. Försäljning av alkohol upphör ca 15 min innan passets slut.

Betala med kuponger: Under mässan sker betalning med kuponger vilka köpes på plats eller innan på Ticketmaster.se. Detta system är infört för att det ska gå så snabbt som möjligt att genomföra ett köp under mässan. Kupongerna kostar lika mycket som de är värda, d.v.s. 200 kr* = 200 kr i kuponger.

Försäljning av kuponger görs: via Ticketmaster.se eller hos ditt lokala Biljettombud som förköpt värdebevis (byts på plats mot kuponger) eller på plats mot både kontanter och kort (kontanter går fortare)

Funktionshinder
Vi välkomnar dig som är funktionshindrad och din personliga assistent har självklart fritt inträde!

Åldersgräns på Linköping Beer Expo är 20 år.

Öppettider
Lördag 6/3, kl 12:00-17:00
Lördag 6/3, kl 18:00-23:00

För mer information om mässan besök: www.beerexpo.se

 

 

275 kr
06/03
Linköping Konsert & Kongress

Konsert & Kongress Bistro

Servitris från Linköping Konsert & Kongress hälsar matgäster välkomna

Välkomna till Linköpings Whiskyexpo

Restaurang Bistro håller öppet för servering från 12:00 till 16:00.

Hjärtligt välkomna!

Praktisk information

Pris:
Lördag, entré inkl. provningsglas & garderob 275 kr

Öppettider:
Lördag kl. 12.00-17 & 18.00-23.00

Entrén är öppen fram till en timma innan mässan stänger!

Åldersgräns: 20 år
Lokal: Konsert & Kongress
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>