Vin i Linköping 2020

Visit Linköping & Co och Svenska Dryckesmässor har tagit beslutet att inte genomföra Vin i Linköping 9-10 oktober 2020. I nuläget är vår bedömning att förbudet som råder mot allmänna sammankomster på fler än 50 personer gör det omöjligt att genomföra mässan. Istället börjar vi nu planera för Vin i Linköping 2021! Vi hoppas då åter kunna möta vinentusiaster, kunniga utställare och nyfikna besökare på Vin i Linköping

Vi ses 15-16 oktober 2021

Välkommen till Vin i Linköping 9-10 oktober 2020!
Här får du möjligheten att provsmaka, upptäcka och fördjupa dina kunskaper om drycker från stora delar av världen. På mässan möter du våra kunniga utställare med drycker såsom vin, bubbel, öl  och en del destillater. Därtill har vi samlat delikatesser som hör drycken till att smaka på och även köpa med hem.

Kom förberedd till mässan! Förköp din biljett i tid innan mässan och köp dessutom dryckeskuponger samtidigt för att undvika kö! På mässan finns det möjlighet att köpa till värdekuponger i barerna samt mässdisk.

Öppettider:
Fredag kl 14.00-20.00
Lördag kl 12.00-19.00   

Biljetterna säljs med en vald entrétid. Fredagsbiljetterna säljs med 2 olika entrétider. Lördagsbiljetterna säljs med fler olika entrétider. Det betyder att ni måste gå in genom entrén mellan dessa klockslag, sedan får ni självklart stanna tills mässan stänger. Sista insläpp sker en timme innan stängning.
I entrépriset ingår entré till mässan, ett provningsglas för vin samt garderob. *i vissa biljetter även 1 värdekupong á 100 kr.
(Fri entré för 1 ledsagare/person och de måste visa upp sitt ledsagarkort i entrén.)
 
Provningar
På Vin i Linköping arrangeras även separata vinprovningar. Biljetter till provningarna släpps sensommaren 2020.

Läs mer om mässan på www.vinilinkoping.se

275 kr
10/10
Linköping Konsert & Kongress

Praktisk information

Pris:
Fredag, entré inkl. vinglas & garderob 275 kr
Lördag, entré inkl. vinglas & garderob 275 kr

Öppettider:
Fredag kl. 14:00-20:00
Lördag kl. 12:00-19:00

(Biljetterna säljs med olika entrétider. Det betyder att ni måste komma under den köpta tiden. Ni får självklart stanna så länge ni vill, sista insläpp sker en timme innan stängning.)

Entrén är öppen fram till en timma innan mässan stänger!

Åldersgräns: 20 år, leg erfordras (gäller även barn och spädbarn)
Lokal: Konsert & Kongress
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Linköping Konsert & Kongress Bistro

Servitris från Linköping Konsert & Kongress hälsar matgäster välkomna

Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.

Fredag 9 oktober
Bistron öppen kl 11:00-13:30 & 14:00-19:00

Lördag 10 oktober
Bistron öppen kl 12:00-18:00

Hela dagen serveras även fika med kaffe, te, fikabröd, smörgåsar och annat gott!

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>