Affisch Vintermarknad på Skylten

Vintermarknad på Skylten

Välkommen till årets Vintermarknad på Skylten! I år är marknaden större än någonsin och fullproppad med massor att uppleva, se och glädjas över.

Innergården
Innergården fylls av lokala konstnärer, hantverkare och kreatörer som visar upp och säljer det de skapar. Här kan du hitta allt ifrån smycken, konst i betong och trä till hemlagad soppa och hembryggd öl.

Öppna ateljéer
Konstnärer från Konstnärsföreningen ALKA som har ateljé på Skylten håller sina ateljéer öppna för besök, samtal och kanske går du därifrån med ett verk från en lokal konstnär?

Musikloppis
Kom och sälj eller köp begagnade musikprylar eller ditt bands merchandise eller bara umgås med andra musiker. För att få garanterad plats som säljare bokar man ett bord av alexander.vibeck@sensus.se

Bandmerchbytardag Hart din gamla KISS T-shirt mystiskt krympt? Kom o byt din bandmerch mot ngt annat. Du lämnar in en eller flera saker och kan då byta mot motsvarande grejer.

Öppna studios Sensus och Studiefrämjandet håller öppet hus i sina verksamheter! Kom o titta eller testa på: inspelningsstudion, prod-studios för elektronisk musik, utrustade replokaler, mediastudion (video och POD). Vi har personal på plats som kan hjälpa er igång.

Skapande verkstad för barn och vuxna
Tillsammans med en konstnär kan barn och vuxna (barn från 3 år) prova på skapande.

Vernissage för konstutställningen
Klunga av Annika Svahnberg, Michael Vågsten, Vibeke Mathiesen och Mikael Hammarberg i Gjuteriet

Fashion PWR Klädloppis!
Sälj/köp/byt/skänk kläder och accessoarer som du inte längre vill ha. Se fantastiskt ut på ett hållbart sätt i någonting som är nytt för dig eller känn den härliga känslan av att göra dig av med saker du inte längre använder och låta någon annan få glädjas över dem.

Musik
Indiekören uppträder på Skyltens innergård under dagen och i Klubben blir det matinékonsert med Thomas DiLeva!

Caféet har öppet hela dagen.

Kom och ta del av en härlig blandning av konst, kultur och hantverk kl 11-16!

 

17/12
Skylten

Södra Oskarsgatan 3
582 73 Linköping
skylten@linkoping.se

Lämna bilen hemma!

Tänk på att du ofta kan gå, cykla eller åka kollektivt till din evenemangsupplevelse i Linköping.

Det är ofta även smidigt att ta sig till andra delar av kommunen med kollektivtrafiken, se ostgotatrafiken.se för resinformation.

När du anländer med tåg till Linköping 

Från Linköpings Resecentrum avgår de flesta bussarna för att ta sig vidare inom kommunen. Från Linköpings resecentrum är det endast en kort promenad in till city! 

Tips! Ta del av Linköpings cykelkarta! Här hittar du Linköpings cykelkarta