Mia Skäringer - Avig Maria - No More Fucks to Give

I november återupptar Mia Skäringer sin resa genom Sverige och kommer till Linköping och Saab Arena lördagen den 3:e & söndagen den 4:e november. Den här gången med ”Avig Maria - No more fucks to give”, en föreställning om att äga sig själv och vara kvinna på sina egna villkor.

fr. 295 kr
04/11
Saab Arena

Läs mer om evenemanget

I november återupptar Mia Skäringer sin resa genom Sverige och kommer till Linköping och Saab Arena lördagen den 3 november. Den här gången med ”Avig Maria - No more fucks to give”, en föreställning om att äga sig själv och vara kvinna på sina egna villkor.

 

- Nej, det anstår mig icke längre att göra mig mindre än vad jag är. Jag är inte skapad av Adams gamla revben. Det fanns byggmaterial till mig med. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut. Det här är mina 90 minuter. Avig Maria är en föreställning om att äga sig själv, vara kvinna på sina egna villkor. Fulvackerstarksvagjag. Jag tar med er på en resa i min människa, genom demoner, rädslor och kärlek. Och visst är jag rädd men Tabita håller mig i handen - Nu ru, nu tar vi en litten go rök på detta å sätter ner skåpet. One last fuck to give! Säger Mia Skäringer

 

I höst är det fyra år sedan Mia Skäringer var på turné med ”Avig Maria – och sångerna jag gråtit till” som sågs och älskades av fler än 60.000 besökare samt rosades i media. Den 3 november är det äntligen dags för Skäringer att inta scenen på Saab Arena, nu med en rejält uppdaterad version av tidigare föreställning och med namnet ”Avig Maria – No more fucks to give”. Dessutom följer både Tabita och Gulletussan med även den här gången!

 

Manus: Mia Skäringer

Regi: Edward af Sillén

Praktisk information

Insläpp: 17.00
Lokal: Saab Arena
Åldersgräns: Nej

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.
 


Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

 

Gör din kväll till en helkväll!

En trappa upp i Saab Arena, på plan 2, hittar ni arenans restaurang. Här bereds du för en oförglömlig upplevelse med god mat innan ni fortsätter till era platser för att njuta av föreställningen. Det går även att uppleva hela föreställningen från restaurangen genom att köpa vårt matpaket. 

 

Kvällens meny:

 

Förrätt - Rödlökscheesecake toppad med dillmarinerade kräftstjärtar

 

Varmrätt - Rosastekt flankstek med pepparsås och mandelpotatiskaka smaksatt med Västerbottenost

 

Kaffe

 

Pris: 350 kr eller 945 kr (entré & mat) 

 

Boka ditt bord & matpaket hos Visit Linköping & Co, på telefonnummer 013-190 00 00

* Serviceavgift tillkommer vid uthämtning via Biljettombud

Loge

Gör ditt besök till något extra, sitt i egen loge i Saab Arena.

 

 

Boka din loge via loge@visitlinkoping.se


Gumpekullavägen 1
582 78 Linköping
info@visitlinkoping.se