The Ark

The Ark, nytt datum 16 juli 2022!

Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer The Arks konsert inte att kunna genomföras som planerat i Linköping den 16 juli, 2021.
Konserten kommer att flyttas fram till 16 juli 2022. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Håll i din biljett -den gäller för det nya datumet!

"Det är oerhört ledsamt att tvingas inse att den planerade reunion-turnen inte kommer att kunna genomföras i år heller.
I likhet med andra i vår situation har vi beslutat att sikta på nästa sommar istället.
Vi hoppas ni längtar lika mycket som vi gör och att ni följer med oss in i 2022.
Var försiktiga och ta hand om varandra så länge!!❤-The Ark "

Nytt datum är 16 juli 2022. Behåll din biljett, den gäller på det nya datumet och du behöver inte göra nånting.
Har du inte möjlighet att gå det nya datumet har du möjlighet att återlösa din biljett senast 3 maj 2021.

Så här gör du för att återlösa din biljett:

• Om du köpt din biljett via Ticketmaster.se ska du fylla i formuläret nedan för återlösen. Formuläret är öppet till och med 3 maj 2021 och därefter kommer Ticketmaster att återbetala dig på samma klientmedel som du använde vid köpet. Länk till formulär hos Ticketmaster: https://help.ticketmaster.se/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000142258

• Om du köpt din biljett på plats på Linköping Konsert & Kongress kontaktar du istället oss via mejl info@konsertkongress.se

Tack för din förståelse!

Med vänliga hälsningar
Visit Linköping & Co

 #TheArk #TheArkReunionTour

635 kr
16/07
Stångebrofältet

Praktisk information

Insläpp: kl 18:00
Showstart: kl. 19:30
Konsertlängd: tba
Plats: Stångebrofältet, ståplats
Åldersgräns: 13 år  - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. (SOSFS 2005:7)

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

♥ Mat och dryck: Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast) är ej tillåtet att ta med in på området. Det finns servering på området.

♥ Kontantfritt: Restauranger och barer på arenan är kontantfria och tar enbart kortbetalning (ej kontanter eller swish).

♥ Rökförbud: Självklart är evenemanget rökfritt för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området.

♥ Biljetten: Glöm inte att ta med dig biljetten – ingen entré utan biljett! Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten. Hämta ut dina biljetter på ett Biljettombud innan du kommer till konsertområdet. Om du valt E-biljett, glöm inte att skriva ut biljetterna! Det finns inte möjlighet att göra det på plats på konsertområdet. (Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen)

♥ Biljettkassa: Ingen biljettkassa på plats vid Stångebrofältet.

♥ Ta sig hit: Vi uppmuntrar alla våra besökare att ta sig till konsertområdet med cykel eller med buss/tåg till Resecentrum. Från Resecentrum når du Stångebrofältet på bara några få minuter till fots. En god gärning för miljön samtidigt som du slipper leta efter en parkeringsplats!

♥ Ta med/ta inte med: Välkomna är: Mobilkameror, kompaktkameror, regnkläder, glatt humör.
Välkomna är inte: Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, flaskor, burkar, termosar, paraplyn, stavar, selfie-pinnar, stora väskor, vapen eller annat som kan skada andra.
Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.

Kom gärna i god tid för att undvika eventuella köer. Visit Linköping & Co önskar dig en underbar konsertkväll!


Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se


Gumpekullavägen 1
582 78 LINKÖPING
info@visitlinkoping.se