The Crypt: Attentat / Köttgrottorna / Rövsvett / Sista Anslaget

The Crypt presenterar

ATTENTAT
https://www.facebook.com/AttentatGBG

En svensk punkinstitution som lever och frodas mer än någonsin. Med ett antal klassiska plattor bakom sig intar nu Attentat Linköping för en uppvisning av klassiskt låtmaterial och en allsång som kommer få The Crypt att dåna!

KÖTTGROTTORNA
https://www.facebook.com/kottgrottorna/

Älskade Köttgrottorna återvänder till Linköping med deras medryckande och charmiga punk. Med låtar som "Älska Mig", "The Ornitologs" och "Gravöl" är bandet en stadig pelare som håller starkt grunden för svensk punk.

RÖVSVETT
https://www.facebook.com/Rovsvett/

"Lennart Är En Jordgubbe" har slitits på vinylspelarna landet runt och fått unga som gamla att älska den genre kallad punk.
En bunt klassiska plattor har kommit från Rövsvett och deras melodiösa men aggressiva punk har blivit ett hyllat kapitel.
Äntligen ser vi dem hos oss!

SISTA ANSLAGET
https://www.facebook.com/sistaanslaget/

Linköpings egna punksöner öppnar upp denna kväll med deras catchiga trallpunk som fått dem att bli ett stadigt namn i dagens punkscen. Bandet har blivit jämförda med Dia Psalma och vi säger ej emot det...

Plats: The Crypt - Linköping
Datum: Fredag 18:e September - NYTT DATUM!!!
Tid: 20:00
Biljetter ute via Tickster.com

Ålder: 18+

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan

225 kr
18/09
The Crypt

Lämna bilen hemma!

Tänk på att du ofta kan gå, cykla eller åka kollektivt till din evenemangsupplevelse i Linköping.

Besök ostgotatrafiken.se för information om kollektivtrafiken! Ladda exempelvis ner LinBike appen och hyr en elcykel via Linköpings elcykelpool, läs mer på linbike.se

Det är ofta även smidigt att ta sig till andra delar av kommunen med kollektivtrafiken, se ostgotatrafiken.se för resinformation.

När du anländer med tåg till Linköping 

Från Linköpings Resecentrum avgår de flesta bussarna för att ta sig vidare inom kommunen. Från Linköpings resecentrum är det endast en kort promenad in till city! 

Tips! Ta del av Linköpings cykelkarta! Här hittar du Linköpings cykelkarta


Ågatan 57
582 22 Linköping
thecrypt.lkpg@gmail.com