Extraföreställning - Björn Skifs - Bitar ur mitt liv

50 fantastiska år med Björn Skifs i ny show på turné! 

fr. 595 kr
12/10
Saab Arena

Läs mer om evenemanget

Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar han även med publiken på en resa genom sin mer än 50-åriga karriär, live på scen, runt om i Sverige. Hösten 2018 turnerar Björn Skifs med nya föreställningen "Bitar ur mitt liv".

 

Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, kör och stråkar, berättar Björn Skifs.

 

Björns bästa bitar 
Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar, buspojken Skifs har inte slagit sig till ro.

Lust och nyfikenhet har varit drivkraften genom alla år. Att skapa en ny show är alltid spännande och roligt, jag är lika nyfiken som alla andra på hur det ska bli, säger Björn Skifs med ett leende.

 

Vilka är dina favoriter?
Missa inte chansen att se och höra en av landets absolut mest folkkära artister när han ser tillbaka på en fantastisk karriär som berört så många. Vilka minnen har du till Björns musik? Vilka av Björns bästa bitar ser du mest fram emot?

 

En av de vanligaste frågorna jag får från min publik är: "När kommer du hit?". Nu kan jag äntligen svara: "Snart!", avslutar Björn Skifs.

Gör din kväll till en helkväll!

En trappa upp i Saab Arena, på plan 2, hittar ni arenans restaurang. Här bereds du för en oförglömlig upplevelse med god mat innan ni fortsätter till era platser för att njuta av föreställningen. Det går även att uppleva hela föreställningen från restaurangen genom att köpa vårt matpaket.

Meny:
Förrätt - Rödlökscheesecake toppad med dillmarinerade kräftstjärtar
Varmrätt - Rosastekt flankstek med pepparsås och mandelpotatiskaka smaksatt med Västerbottenost
Kaffe
350 kr eller 950 (entré + mat)
Boka ditt bord & matpaket hos Visit Linköping & Co, på telefonnummer 013-190 00 00
* Serviceavgift tillkommer vid uthämtning via BiljettombudI Stora Baren och i Rinkside Baren serveras denna kväll:
Fläsknoisette, rostad potatis med rödvinssås, bearnaisesås & sallad för 135 kr. Endast drop in - ingen bordsbokning!

 

Praktisk information

Insläpp: kl 17:30
Längd:
Lokal: Saab Arena

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

 


Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

 

Loge

Gör ditt besök till något extra, sitt i egen loge i Saab Arena.


Boka din loge via loge@visitlinkoping.se


Gumpekullavägen 1
582 78 Linköping
info@visitlinkoping.se