FallOut - Tjuvjakt, Thomas Stenström, JUNG, Estraden

Tjuvjakt till höstens FallOut i Saab Arena

26 oktober blir det en helkväll med festivalkänsla i Saab Arena i Linköping. Huvudnummer blir hiphopgruppen Tjuvjakt och Thomas Stenström, i gott sällskap med bröderna Henrik och Tom i JUNG, samt Estraden. Biljetterna släpps fredag 6 september kl. 10.00.

Förra hösten genomfördes för första gången Linköping FallOut – en helkväll med festivalkänsla i Saab Arena. Lagom till höstlovet upprepas succén. Denna gång är huvudnumren Tjuvjakt och Thomas Stenström, i gott sällskap med JUNG och Estraden. Festivalkvällen kommer att bjuda på en perfekt uppladdning inför höstlovet med en härlig mix av aktuella artister i varierande genrer.

Tjuvjakt är en av Sveriges största hiphopakter som består av Olle Grafström, Arvid Ljungquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. De har sedan star­ten samlat ihop över 170 miljoner streams på Spotify och etablerat sig som en av de mest mångfacetterade hiphopp­grupperna i Sverige.

Med nytt material i bagaget besöker Thomas Stenström Linköping i oktober. 2004 slog ”Slå mig hårt i ansiktet” ned som en blixt och idag uppgår den till 38 miljoner streams.  I våras släpptes EP:n "Uddevalla Dreamer, del 1" – bland annat innehållandes singlarna ”Adios Amigos”, ”Himlen över city” och ”Bam bam”. 

Bröderna Henrik och Tom Ljungqvist har genom egna musikaliska vägar gått samman och bildat bandet JUNG. Henrik har de senaste åren jobbat med sitt indie-rockband Join The Riot, som haft stora framgångar i Asien medans brodern Tom tagit vägen över humorscenen på Instagram och YouTube. JUNG spelar musik med influenser från Fleetwood Mac, Matt Corby och Coldplay.


Bandet Estraden , med musik som kännetecknas av dansanta svenska popmelodier, består av medlemmarna Carl Silver­gran, Felix Flygare Floderer och Louise Elliotte. Tidigare i år släppte Estraden singlarna ”Smartare” tillsammans med Molly Sandén och Bra för dig med Victor Leksell.

395 kr
26/10
Saab Arena

Praktisk information

Insläpp: kl. 17:00.
Showstart: kl. 18:00
Längd: cirka 5 timmar
Paus: Ja
Åldersgräns: Ingen åldersgräns men under 12 målsmans sällskap.
Lokal: Saab Arena
Tillgänglighet: Tillgänglighet

OBS!
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta till Saab Arena

Saab Arena finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 211 eller 510 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium. Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många konsertbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>