A Grand X-mas

Carola är svensk jul personifierad och har de senaste åren gjort succé med egna julkonserter i Steninge Slottslada. Hon har som bekant även gett ut en julbok och flera album med egen julmusik. Julmusik ligger även Måns varmt om hjärtat och sågs senast i detta sammanhang med sin julshow på Grand Hôtel i Stockholm.

Nu sammanstrålar dessa artister i en glittrande och elegant julkonsert. På scenen backas de upp av ett trettonmannaband och tar med publiken på en musikalisk resa i julens tecken. En unik upplevelse med värme och julkänsla utlovas, och Carola & Måns kommer dessutom bjuda på både en och två egna låtar från sina gedigna låtskatter.

Välkomna till en julkonsert med extra allt!

Unitedstage är arrangör av denna konsert och de som via Ticketmaster säljer biljetter till evenemanget. Biljetterna kan endast köpas digitalt via Ticketmaster och inte i biljettkassan på Linköping Konsert & Kongress. Alla frågor rörande denna konsert kan ställas till Unitedstage på unitedstage.se

Insläpp: 18:00
Konsert: 19:30
Åldersgräns: 13 år
För rullstolsplats: ticketmaster 077-170 70 70

Arrangör: unitedstage.se

15/12
Saab Arena

Krydda din kväll med en härlig matupplevelse!

En trappa upp i Saab Arena finns arenans restaurang. Här äter ni en god middag innan ni går till era platser för att njuta av föreställningen. Det går även att uppleva hela föreställningen från restaurangen genom att köpa ett restaurangpaket. Köp entré inklusive mat eller bara mat för dig som redan har en entrébiljett nedan.

I restaurangen serveras denna kväll

Förrätt; 

Västerbottensostpaj, Rödlök, Syrad grädde, Gräslök, Sikrom

Huvudrätt;

Oxfilé, Rostad morotspuré, Vitpepparsås, Palsternacka, Grönkål

Är du på språng och föredrar något enklare så kan du beställa mat i våra barer. Ingen bordsbokning i våra barer.

Pepparstekt kyckling med potatisgratäng och rödvinssås & vegetariskt alternativ, 155 kr

Köp restaurangpaket här

Praktisk information

Arrangör: Unitedstage
Insläpp: 18:00
Showstart: 19:30
Lokal: Saab Arena
Åldersgräns: 13 år
Längd: 120 minuter
Paus Nej
Om Saab Arena: Tillgänglighet

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Boka en loge för ditt sällskap

Bjud in några vänner, kunder eller familj till en konsert och ät något gott i en egen loge som du hyr för kvällen. Perfekt om ni vill ha möjlighet att umgås avskilt och få en helkväll med konsertupplevelse anpassad efter just era behov.

Vill du ha mer information eller boka en loge i samband med konserter, LHC på mejl.

Boka här

Kommunikationer & Boende

Hitta till Saab Arena

Saab Arena finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 211 eller 510 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium. Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många konsertbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende >