Gyllene Tider GT40 - Avskedsturnén

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE ANDRAHANDSFÖRSÄLJNING 
Tänk på att det finns risker med att köpa biljetter i andra hand om de inte säljs via en auktoriserad återförsäljare, i detta fall Ticketmaster.


Sommartider, hej då! - Efter 40 år tackar Gyllene Tider för sig med stor avskedsturné. För sista gången i Linköping har du chans att se Gyllene Tider och njuta av deras fantastiska sommarhits på Stångebrofältet den 13 juli.

Biljetterna släpps tisdag 5 februari kl 09.00

Sveriges största turnéer
Fyra decennier, fyra miljoner sålda skivor och ett flertal rekordturnéer senare kan Gyllene Tider se tillbaka på en karriär som för alltid har skrivit in gruppen i svensk pophistoria.

Per Gessle: 40 år är en lång tid och det är helt fantastiskt att både vi som band och vår musik har lyckats beröra flera generationer av skandinaver. Jag är lyckligt lottad över att ha fått spela med Sveriges bästa popband. Anders, Mickes, Görans och MP:s kunnande har gett mig oändliga möjligheter att få skriva powerpop precis på det sätt som jag längtade efter som tonåring.

Anders Herrlin: Jag tror att det är ett perfekt tillfälle att sätta punkt nu. Alla i bandet är fortfarande aktiva musiker och är på många sätt bättre än någonsin. Allt det kan vi ta med i den nya skivan och sommarturnén – och tacka för oss med flaggan fortfarande i topp.

Micke Syd Andersson: Den här turnén känns som vårt tack till den helt fantastiska publik vi har haft en kärlekshistoria med i så många år. Det kommer att kännas som ett enda långt födelsedagskalas man delar med vänner och familj - finalen på en otrolig resa man bara kan vara tacksam över att få ha varit med om.

Göran Fritzon: Det kommer säkert att kännas lite vemodigt att åka ut på Gyllene Tiders sista turné, men allt har ett slut. Det är bara så svårt att fatta att det har gått 40 år sedan allt drog igång. Men jag har min Farfisaorgel nära till hands i musikrummet, så jag känner mig redo.

Nytt album i vår
Hemligheten bakom Gyllene Tiders långa karriär är kanske att de likt ett klassiskt årgångsvin har lyckats med konststycket att mogna på ett sätt som bara har förstärkt de karaktäristiska särdragen. Och kanske är det därför logiskt att bandet har valt att spela in sitt sjunde och sista studioalbum i Frankrike.

Per Gessle: Vi är som fem bröder som inte umgås på daglig basis men när vi väl träffas händer det något man inte riktigt kan ta på. Personkemi? 1+1=3-teorin? Jag vet inte, men vi har alltid enats kring vår kärlek till popmusiken. Med sommarens turné är det tack och farväl och jag böjer min nacke och ler. Tack alla.


Support: Chris Kläfford

670 kr
13/07
Stångebrofältet

Praktisk information

Insläpp: kl. 18:00
Showstart: kl. 20:00
Plats: Stångebrofältet, endast ståplats
Åldersgräns: Nej
Barnbiljetter ålder 0-10 år kan köpas i samband med köp av vuxenbiljett.

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Mat & dryck
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast) är ej tillåtet att ta med in på området. Det finns servering på området.

Bra att veta
Fyrverkerier, inspelningsutrustning eller någon form av vapen/tillhyggen som kan skada någon annan är, av naturliga skäl, ej tillåtet att ta med sig in på området. Om det, mot förmodan, skulle vara risk för regn under konsertkvällen … lämna ändå paraplyet hemma och ta istället med regnkläder för allas trivsel och säkerhet. Inne på ett välbesökt konsertområde kan just hanterandet av paraplyer leda till skador på i första hand ögon. Den skaderisken elimineras om vi byter ut paraplyet mot ett (för ögonen) säkrare regnställ.

"Brassestol" är tillåtet att ha med sig in på området (vi ber om ursäkt för lite olika besked i frågan, men det som gäller är att det kommer att vara tillåtet. Texten uppdaterad 190629)

Uthämtning av biljetter
Hämta ut dina biljetter på ett Biljettombud innan du kommer till konsertområdet. Om du valt E-biljett, glöm inte att skriva ut biljetterna! Det finns inte möjlighet att göra det på plats på konsertområdet. (Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen)

Färdtjänst
För hämtning och lämning med färdtjänst hänvisar vi till entrén vid Gumpekullebron.

Husdjur
Det är inte tillåtet att ta med husdjur in på konsertområdet.

Byten/Återköp
Det är inte tillåtet att byta eller lämna tillbaka betalda biljetter.

Hjälp på plats
Upplever du några problem på plats så ber vi dig att kontakta någon av våra publikvärdar för vidare hjälp.

Stångebrofältet
Gumpekullavägen, 582 73 Linköping
info@visitlinkoping.se

Börja prenumerera på våra nyhetsbrev

När du prenumererar på våra nyhetsbrev får du tillgång till olika presales men även nyheter om vad som händer i Linköping och fantastiska tips.