GYLLENE TIDER - Hux Flux Sommarturné 2023

Under mer än 40 år har Halmstad-gruppen fortsatt att locka lyssnare - nya som gamla - med sin stora låtskatt och sina omtalade konserter.
En bedrift som saknar motstycke i svensk pophistoria.

Nästa år återvänder Gyllene Tider för att ännu en gång sätta guldkant på den svenska sommaren. Den omfattande sommarturnén heter ”Hux Flux”.

”Sommartider”, ”Flickan i en Cole Porter-sång”, ”Leva livet”, ”När vi två blir en”, ”Ljudet av ett annat hjärta”, ”Kung av sand” - listan på älskade sånger går givetvis att göra längre men det råder inget tvivel om att Gyllene Tiders musik idag är inskriven i svenskarnas DNA.
Nu har tiden kommit för att skapa nya minnen tillsammans med ursprungsmedlemmarna Per Gessle, Mats ”MP” Persson, Anders Herrlin, Göran Fritzon och Micke Syd Andersson som tillsammans illustrerar att livet, precis som musiken, bara blir bättre med åren.

Arrangör: Visit Linköping & Co

695 kr
14/07
Stångebrofältet

Praktisk information

Insläpp: kl. 18:00
Showstart: kl. 20:00
Plats: Stångebrofältet, endast ståplats
Åldersgräns: Nej
Obs! För barn under 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå, så kommer man hänvisas till speciella områden oavsett om hörselskydds bärs eller inte .
Barnbiljetter ålder 0-10 år kan köpas i samband med köp av vuxenbiljett.

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Mat & dryck
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast) är ej tillåtet att ta med in på området. Det finns servering på området.

Bra att veta
Brassestolar, Fyrverkerier, inspelningsutrustning eller någon form av vapen/tillhyggen som kan skada någon annan är, av naturliga skäl, ej tillåtet att ta med sig in på området. Om det, mot förmodan, skulle vara risk för regn under konsertkvällen … lämna ändå paraplyet hemma och ta istället med regnkläder för allas trivsel och säkerhet. Inne på ett välbesökt konsertområde kan just hanterandet av paraplyer leda till skador på i första hand ögon. Den skaderisken elimineras om vi byter ut paraplyet mot ett (för ögonen) säkrare regnställ

Uthämtning av biljetter
Om du valt E-biljett, glöm inte att skriva ut biljetterna! Det finns inte möjlighet att göra det på plats på konsertområdet. (Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen)

Färdtjänst
För hämtning och lämning med färdtjänst hänvisar vi till entrén vid Gumpekullebron.

Husdjur
Det är inte tillåtet att ta med husdjur in på konsertområdet.

Byten/Återköp
Det är inte tillåtet att byta eller lämna tillbaka betalda biljetter.

Hjälp på plats
Upplever du några problem på plats så ber vi dig att kontakta någon av våra publikvärdar för vidare hjälp.

Stångebrofältet
Gumpekullavägen, 582 73 Linköping
info@visitlinkoping.se

Börja prenumerera på våra nyhetsbrev

När du prenumererar på våra nyhetsbrev får du tillgång till olika presales men även nyheter om vad som händer i Linköping och fantastiska tips.