Jesus Christ Superstar - Restaurangpaket & buffé

Om föreställningen:

Peter Jöback och Ola Salo har under decennier hyllats för sin musikaliska begåvning. De har båda skördat stora musikaliska framgångar genom åren och anses idag vara två av Sveriges främsta artister. De har dock aldrig tidigare uppträtt eller spelat tillsammans på en stor scen. Peter Jöback gör rollen som Jesus och Ola Salo iklär sig denna gång rollen som Judas.


Uppsättningen av Jesus Christ Superstar blir därför en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble, möts i en föreställning som är specialanpassad för de stora arenorna. En uppsättning som saknar tidigare jämförelser.
 
Jesus Christ Superstar skrevs 1970 som en rockopera av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice. Genom åren har Jesus Christ Superstar framgångsrikt spelats runt om i världen i såväl opera- som musikalformat. För regi och iscensättning står den erkända regissören Fredrik ”Benke” Rydman.

Presenteras av United Stage och Live Nation

Entrébiljett utan mat

United Stage och Live Nation är arrangör av denna konsert och de som säljer biljetter till evenemanget. Biljetterna kan endast köpas digitalt via www.ticketmaster.se och inte i biljettkassan på Linköping Konsert & Kongress eller Saab Arena.
Alla frågor rörande denna konsert kan ställas till www.unitedstage eller www.livenation.se

Länk till att köpa biljett https://www.ticketmaster.se/event/jesus-christ-superstar-biljetter/598881

 

990 kr
25/02
Saab Arena

Krydda din kväll med en härlig matupplevelse

Gör din kväll till en helkväll och boka din mat hos oss

Boka din mat här

Vill du kombinera din konsertupplevelse med en god bit mat i trevligt sällskap? Och njuta på plats i lugn och ro innan evenemanget startar? En trappa upp i Saab Arena finns arenans restaurang. Här äter ni en god buffé innan ni går till era platser för att njuta av föreställningen. Det går även att uppleva hela föreställningen från restaurangen genom att köpa ett restaurangpaket, Bordsbokning krävs. Köp entré inkl. buffé eller bara buffé för dig som redan har en entrébiljett. I restaurangen serveras denna kväll: Helstekt Chiliglacerad fläskfile´, madeirasås potatisgratäng med lagrad ost & purjolök Caesarsallad med räkor, Vitlöksrostad broccoli med soltorkade tomater & parmesan , Tomat & rödlökssallad med gremolata Paprika & gurka med dragonvinägrette, grönsallad Bröd & färskost Är du på språng och föredrar något enklare så kan du även köpa mat i någon av Saab Arenas barer. Ingen bordsbokning, endast drop in. I baren serveras denna kväll: kycklingfilé med potatisgratäng och rödvinssås 135kr.

Klicka här för att boka bord via epostKlicka här för att boka bord via telefon

Praktisk information

Arrangör: United Stage och Live Nation
Insläpp: 18:00
Showstart: 19.30
Lokal: Saab Arena
Längd: cirka 2,20 timmar inkl paus
Om Saab Arena: Tillgänglighet

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Boka en loge för ditt sällskap

Bjud in några vänner, kunder eller familj till en konsert och ät något gott i en egen loge som du hyr för kvällen.

Perfekt om ni vill ha möjlighet att umgås avskilt och få en helkväll med konsertupplevelse anpassad efter just era behov. Logerna finns i olika storlekar och vi serverar allt från enklare rätter och trerättersmiddagar.

Vill du ha mer information eller boka en loge i samband med konserter, kontakta Visit Linköping & Co på mejl eller telefon enligt nedan.

 

Klicka här för att boka loge via epostKlicka här för att boka loge via telefon

Boka din loge

Kommunikationer & Boende

Hitta till Saab Arena

Saab Arena finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 211 eller 510 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium. Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många konsertbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>